Меню
Кошница

Моля да имате предвид, че е възможно да има забавяне на поръчките поради натоварен график при куриерските фирми. Благодарим за разбирането.

Тук ще намерите актуални новини и идеи за кафето

11 май Кафе Gimoka  и как инстинктът подхранва страстта към кафето.
0 241
С полъх на какао и сушени плодове, нюанс на мек орехов послевкус или елегантна плодова нотка, кафе Gimoka нежно докосва любителите на кафето. Между Тропика на рака и тропика на козирога от Африка до Азия и през Америка е екваториалният пояс, който пр..
11 май Съвършеното кафе на Caffitaly System
0 263
История и развитиеCaffitaly е създадена през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страст към кафето. Първият производствен завод е открит в Гаджо Монтано,Италия през 2004 г. , а през 2010 г. е открита втора фабрика в Розано. Също така от 2014 ..
24 март Julius Meinl - Виенската кафе култура и Световния ден на поезията
0 221
 Julius Meinl - Виенската кафе култура и Световния ден на поезията  Julius Meinl е посланик на виенската кафе култура от 1862 г. Това е първата компания за професионално изпичане на кафе в Европа ,която чрез непрекъснати нововъведения създава уникалн..
24 март Вашият начин на живот - Foodness мисия
0 76
Foodness е иновация на пазара за храни и напитки - особено ангажирана с производството и разпространението на продукти, подходящи и за всички, които имат непоносимост към храни и са особено внимателни към съставките и качеството на продуктите. Хранит..
24 март Пътя на кафето и любовта
0 104
„Пътя на кафето и любовта“ Пътешествието започва от Плевен, градът на музеите  и стъпка по стъпка стига до голямата столица. Водеща е любовта... към кафето.  В тази статия ще Ви пренесем в светът на Мария Игнатова. Коя е Мария? Тя е артист, кулинар, ..
24 март Как да съхраним правилно кафето си?
0 82
Кой е най – добрият начин за съхранение на кафе? Кафето е важна част от ежедневието на човека. За някои то е просто напитка, която купуват сутрин преди работа. За други е удоволствие, което не може да се сравни с никое друго. Тези, които обичат да си..
24 март Кое кафе да изберете
0 92
Кое кафе да изберете Въпреки многото различни сортове кафе, само два типа са се наложили с времето и се пият ежедневно от почти всеки от нас. Това са Арабика и Робуста. Разликите между тях са доста съществени. Кафето тип Робуста е с много по- високо..
24 март LELIT – висококачествени кафемашини, на които можете да разчитате
0 73
LELIT е семейна индустрия, която проектира и произвежда кафе машини както за домакинството, така и за професионална употреба. Компанията има дълга техническа традиция в съчетание с усъвършенствани изследвания и разработки. Това превръща LELIT в един ..
24 март Как процесът Swiss Water създава отлично безкофеиново кафе?
0 63
Безкофеиновото кафе се прави от кафени зърна, от които са отстранени поне 97% от кофеина. Има много начини да се премахне кофеинът. Повечето от тях включват вода, органични разтворители или въглероден диоксид. Кафените зърна се промиват в разтворител..
24 март Mitaca Professional System – майстор на еспресо ритуала
0 58
Всичко започва от г-н Маки, съизобретател на първата капсула за кафе в историята. След придобиване на богат опит в света на кафето, той основава Mitaca през 2006 г., като се фокусира върху решения за бизнес средите, където кафе паузата е основен моме..
24 март O’CCAFFÈ – отлично кафе за дома, офиса или гастрономията
0 94
Италия е родината на еспресото и капучиното. Там навсякъде и по всяко време се носи великолепният аромат на хубаво кафе. Затова не е учудващ фактът, че италианските марки кафе предлагат едни от най-висококачествените кафета в света. Днес ви представя..
24 март Еспресо на котлон – какво трябва да знаем?
0 78
Кафето от кафеварка Мока е два-три пъти по-концентрирано от обикновеното кафе. То е интензивнo, плътнo и ароматнo. Затова кафето от кубинска кафеварка съвсем заслужено си е спечелило прозвището „еспресо на котлон“. Този метод е един от най-предпочита..
Показани са от 1 до 12 от 14 резултата (2 страници)