Меню
Кошница

Тук ще намерите актуални новини и идеи за кафето

04 март Какво трябва да знаем при покупката на капсулна кафемашина.
0 285
Какво трябва да знаем при покупката на капсулна кафемашина.Тези, които обичат да пият кафе, знаят колко важно е да могат да се насладят на напитка, която след приготвянето си притежава всички необходими качества, а именно: силен аромат, богат вкус и ..
21 фев Как променят кафето ни подсладителите?
0 191
Как променят кафето ни подсладителите?Много хора не харесват консумацията на чисто кафе и го предпочитат с различни добавки, с които да променят или обогатят вкуса му. Обикновено това са захар, сметана или мляко, а някои дори му слагат малко мед, кан..
14 фев Какво е бариста?
0 244
Какво е бариста?За изготвянето на висококачествена кафе напитка не са достатъчни единствено добрите кафе зърна и професионалната кафе машина. Има много нюанси в приготвянето на кафе и базираните на кафе напитки, а тях ги знае само майсторът на занаят..
23 яну Кафето illy – една сбъдната мечта за перфектно и вдъхновяващо еспресо
admin 0 317
Кафето illy – една сбъдната мечта за перфектно и вдъхновяващо еспресо.По света днес се срещат стотици марки кафе, но не са много разпознаваемите, които освен че продават активно своя продукт, са ангажирани и в непрекъснатото му проучване с цел подобр..
10 яну Копи Лувак – едно от най-рядко срещаните кафета в света
0 1062
Копи Лувак – едно от най-рядко срещаните кафета в света.Макар че любителите на кафето обикновено имат предпочитание към определени сортове кафе и начин на приготвянето му, много от тях са склонни да опитат и нещо по-различно, за да направят сравнение..
08 дек История на кафето представена от Cafemag.bg
0 393
История на кафетоНадали милионите хора по света, които пият кафе всеки ден, знаят, че всъщност то произхожда от Етиопия. Днес държавата е най-големият производител в Африка и отглеждането на кафе е препитание за 15 милиона етиопци. Ето и нашето предл..
11 май Кафе Gimoka  и как инстинктът подхранва страстта към кафето.
0 340
С полъх на какао и сушени плодове, нюанс на мек орехов послевкус или елегантна плодова нотка, кафе Gimoka нежно докосва любителите на кафето. Между Тропика на рака и тропика на козирога от Африка до Азия и през Америка е екваториалният пояс, който пр..
11 май Съвършеното кафе на Caffitaly System
0 340
История и развитиеCaffitaly е създадена през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страст към кафето. Първият производствен завод е открит в Гаджо Монтано,Италия през 2004 г. , а през 2010 г. е открита втора фабрика в Розано. Също така от 2014 ..
24 март Julius Meinl - Виенската кафе култура и Световния ден на поезията
0 296
 Julius Meinl - Виенската кафе култура и Световния ден на поезията  Julius Meinl е посланик на виенската кафе култура от 1862 г. Това е първата компания за професионално изпичане на кафе в Европа ,която чрез непрекъснати нововъведения създава уникалн..
24 март Вашият начин на живот - Foodness мисия
0 101
Foodness е иновация на пазара за храни и напитки - особено ангажирана с производството и разпространението на продукти, подходящи и за всички, които имат непоносимост към храни и са особено внимателни към съставките и качеството на продуктите. Хранит..
24 март Пътя на кафето и любовта
0 136
„Пътя на кафето и любовта“ Пътешествието започва от Плевен, градът на музеите  и стъпка по стъпка стига до голямата столица. Водеща е любовта... към кафето.  В тази статия ще Ви пренесем в светът на Мария Игнатова. Коя е Мария? Тя е артист, кулинар, ..
24 март Как да съхраним правилно кафето си?
0 129
Кой е най – добрият начин за съхранение на кафе? Кафето е важна част от ежедневието на човека. За някои то е просто напитка, която купуват сутрин преди работа. За други е удоволствие, което не може да се сравни с никое друго. Тези, които обичат да си..
Показани са от 1 до 12 от 20 резултата (2 страници)