Меню
Кошница

Davidoff


Производител: Davidoff Модел: 1924
Насладете се на вкуса на един изключителен кафе шедьовър. Внимателно подбраните кафе зърна от най-добрите сортове Арабика от Южна и Централна Америка са изкусно смесени, за да предложат изискно и чувствено изживяване. Тайната на Davidoff Espresso 57 се крие във финия баланс между време на изпичане и..
28,99 лв.
Davidoff Cafe Fine Aroma - кафе на зърна – 500 g
не е налично
Производител: Davidoff Модел: 1035
Davidoff Cafe Fine Aroma - опаковка от 500 гр.Davidoff Cafe Espresso изпъква с  наситени вкус и аромат на кафето. За създаването на този бленд са използваните най-прецизно избрани зърна кафе Арабика. Изключително прецизно спазената технология на изпичане на кафеените зърна гарантира качества като пл..
23,95 лв.
Davidoff Cafe Crema – 500g
не е налично
Производител: Davidoff Модел: 1036
Davidoff Cafe Crema - опаковка от 500 гр.Davidoff Cafe Crema е висококачествен продукт 100% Арабика. Прилича на произведение на изкуството, с най-добрите зърна кафе Арабика от плантации в Централна Америка и Колумбия, внимателно селектирани и изпечени, за да предоставят незабравимо изживяване.Пригот..
30,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки. Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политиката за поверителност