Меню
Кошница

TASSIMO

Производител: TASSIMO Модел: 5632
Насладете се на мекия вкус на Médaille d’Or – добре балансирана смес от 100% зърна Арабика за истинско приключение за сетивата в чаша кафе.Дайте ободряващо начало на деня с капсули Тасимо.Брой капсули: 16Сила: 5 от 7Една доза: 70 млКапсулна система:  Tassimo T-Disc*Кафето е сертифицирано от Rainfore..
14,40 лв.
Производител: TASSIMO Модел: 5617
Интензивно кафе с богат вкус и изключително фин каймак – главозамайваща комбинация, на която няма да можете да устоите.Капсули Тасимо няма да ви разочароват.Брой капсули: 16Сила: 5 от 7Една доза: 70 млКапсулна система:  Tassimo T-Disc*Кафето е сертифицирано от Rainforest Alliance – неправителствена ..
14,40 лв.
Производител: TASSIMO Модел: 5615
Кафе с богат аромат и умерена плътност, светло до средно изпечено.Това „черно злато“ ще поглези сетивата ви със своето уникално ухание, неповторим вкус и високо качество. Открийте една истинска класика с плътен вкус и много фин каймак. Изберете капсули Тасимо.Брой капсули: 16Сила: 3 от 7Една доза: 1..
14,40 лв.
Производител: TASSIMO Модел: 5624
Насладете се на това силно, но балансирано еспресо с плодови нотки и щедър слой гъста пяна.С Jacobs всеки момент е празник за сетивата. Ако често пътувате, капсули Тасимо са идеалният избор.Брой капсули: 16Сила: 6 от 7Една доза: 35 млКапсулна система:  Tassimo T-Disc*Кафето е сертифицирано от Rainfo..
14,40 лв.
Производител: TASSIMO Модел: 5616
Кафе с богат аромат и умерена плътност, светло до средно изпечено.Това „черно злато“ ще поглези сетивата ви със своето уникално ухание, неповторим вкус и високо качество. Открийте една истинска класика с плътен вкус и много фин каймак в капсули Тасимо.Брой капсули: 16Сила: 3 от 7Една доза: 140 млКап..
14,40 лв.
Производител: TASSIMO Модел: 5673
Добро утро! Започнете деня със силно и интензивно удоволствие! Насладете се на новото кафе Tassimo Morning Café в чаша XL размер и се възползвайте от големия пакет с 21 напитки.Време е да се събудите и да се потопите в цветния свят на Tassimo!Количество: 21Доза:  215млМарка:  Tassimo..
16,40 лв.
Производител: TASSIMO Модел: 5623
Възхитително капучино от Jacobs. Насладете се на една неустоима комбинация от интензивно еспресо, гарнирано с фина млечна пяна.Една опаковка съдържа 16 капсули Тасимо (8 капсули с 6.5 г еспресо и 8 капсули с 26 г млечна пяна) за 8 дози.Приготвяне: първо поставете капсулата за млечна пяна, а след тов..
14,69 лв.
Капсули за декалцификация за еспресо машини Bosch Tassimo
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 56001
Всяка капсула безотказно премахва варовика и калциевите отлагания, така че да се радвате на вкусни напитки в продължение на дълги години.Препоръчваме ви да започнете процедурата по почистване на вашата машина Tassimo, когато червената лампичка за отстраняване на котлен камък се включи.Брой капсули: ..
29,99 лв.
Tassimo Toffee Nut Latte – 8 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 56310
ТОФЕ ОРЕХОВО ЛАТЕНасладете се на модерни специалитети в кафенета с нашите селекции от кафенета: Открийте Toffee Nut Latte с вълнуващата комбинация от еспресо, кремообразен вкус на карамелено-ядково орехче и мека млечна пяна.1 напитка = 280 млОпитайте сега новата кафе-селекция Toffee Nut Latte!..
14,89 лв.
Tassimo Suchard Kakao-Spezialität, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5654
Особено кремав и плътен горещ шоколад Suchard, който ви кара да се искате още и още.Отдайте се на насладата сами или още по-добре – заедно с приятели. Неустоимата пухкава пяна ще ви достави блажено удоволствие с капсули Тасимо.Брой капсули: 2 x 8 капсулиЕдна доза: 195 млКапсулна система:  Tassimo T-..
12,89 лв.
Tassimo Oreo, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5653
Ексклузивно от Tassimo, най-популярната бисквитка в света вече е достъпна като вкусна топла напитка. За деца и възрасти, новата напитка е едно разкошно кремаво Tassimo Oreo с истинския вкус на Oreo бисквитка.Състав на диска с млечната пяна: нефилтриран пълномаслен концентрат (84%), вода, захар (7,5%..
16,99 лв.
Tassimo Morning Café XL – 21 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5652
Добро утро! Започнете деня със силно и интензивно удоволствие! Насладете се на новото кафе Tassimo Morning Café в чаша XL размер и се възползвайте от големия пакет с 21 напитки.Време е да се събудите и да се потопите в цветния свят на Tassimo!Количество: 21 капсулиДоза:  140 млМарка:  Tassimo..
16,40 лв.
Tassimo Milka Hot Chocolate, 8 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5650
Приятна гореща шоколадова напитка с познатия и обичан Milka вкус и нежен кремав каймак.Кадифено меката какаова смес от истински алпийски шоколад ще донесе приятни моменти на цялото семейство. Получете глътка наслада с капсули Тасимо.Брой капсули: 8Една доза: 225 млКапсулна система:  Tassimo T-Disc..
14,89 лв.
Tassimo Marcilla Cortado – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5646
Ако едно нещо описва Марсилия, тогава е испанската страст за производство на най-доброто кафе. Страст, която започва през 1907 г. и днес все още съществува, повече от 100 години по-късно. Испания продължава да ни предлага богатия аромат и вкуса на най-хубавото кафе чрез ТасимоMarcilla Cortado от Tas..
13,69 лв.
Tassimo Marcilla Café Largo – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5645
Marcilla Café Largo от Tassimo е леко и ароматно кафе с богат вкус и нежна пяна в по-голяма чаша. Можете да овкусите напитката с мляко и захар.Ако едно нещо описва Марсилия, тогава е испанската страст за производство на най-доброто кафе. Страст, която започва през 1907 г. и днес все още съществува, ..
13,69 лв.
Tassimo Marcilla Café Espresso – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5647
Marcilla Espresso от Tassimo е малко, интензивно кафе с изкусителна пяна и неповторимия вкус на Марсилия.Ако едно нещо описва Марсилия, тогава е испанската страст за производство на най-доброто кафе. Страст, която започва през 1907 г. и днес все още съществува, повече от 100 години по-късно. Испания..
13,69 лв.
Tassimo Marcilla Café Decaf – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5648
Marcilla Espresso Decaf от Tassimo е едно отлично безкофеиново еспресо, чийто вкус перфектно се комбинира с мляко.Ако едно нещо описва Марсилия, тогава е испанската страст за производство на най-доброто кафе. Страст, която започва през 1907 г. и днес все още съществува, повече от 100 години по-късно..
13,69 лв.
Tassimo L’OR XL Intense – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5644
Ароматно, богато и тъмно изпечено кафе на прах в голяма чаша изкусително американо.Опитайте сега Tassimo L’OR XL Intense!Количвство: 16Марка: TassimoКапсулна система: Tassimo T-discs..
14,89 лв.
Tassimo L’OR XL Classique – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5643
Ароматно, богато и тъмно изпечено кафе на прах за страхотна чаша вкусно американо.Опитайте сега Tassimo L’OR XL Classique!Количество: 16Марка: TassimoКапсулна система: Tassimo T-discs..
14,89 лв.
Tassimo L’OR Espresso Splendente – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5642
Едно еспресо с несравнимо качество с ясно изразени аромати и елегантна златна пяна. Неговият неустоим вкус предлага изтънчени нотки на лешник и цитрусови плодове.Опитайте сега Tassimo L’OR Espresso Splendente!Количество: 16Интензитет: 7Марка: TassimoКапсулна система: Tassimo T-discs..
14,89 лв.
Tassimo L’OR Espresso Latte Macchiato Caramel – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5669
Tassimo и LOR се съчетават безпроблемно, за да създадат висококачествено и снизходително кафе изживяване.Насладете се на лате L'OR Macchiato Caramel. Новото снизходително допълнение към гамата TASSIMO. Доставяне на поразителна трислойна напитка, която комбинира сладък крем с аромат на карамел от мля..
14,89 лв.
Tassimo L’OR Espresso Forza – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5640
Интензивно и силно изпечено кафе на прах с отличителен аромат за небесно вкусно еспресо.Опитайте сега Tassimo L’OR Espresso Forza!Количество: 16Интензитет: 9Марка: TassimoКапсулна система: Tassimo T-discs..
14,89 лв.
Tassimo L’OR Espresso Delizioso – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5638
Delizioso е едно перфектно балансирано удоволствие. Интензитетът на еспресо в комбинация с изтънчеността на неговия сладък и лек аромат гарантират мекотата на тази смес.Опитайте сега Tassimo L’OR Espresso Delizioso!Количество: 16Интензитет: 5 Марка: Tassimo..
14,89 лв.
Tassimo L’OR Espresso Decaf – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5637
Богато, цитрусово и уникално изпечено и смляно кафе създава неустоимо вкусно еспресо без кофеин.Опитайте сега Tassimo L’OR Espresso Decaf!Количество: 16Интензитет: 4Марка: Tassimo..
14,89 лв.
Tassimo L’OR Cappuccino – 8 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5636
Поглезете се с това вкусно Tassimo капучино с пухкава пяна и райския аромат на еспресо от L’OR.Опитайте сега Tassimo L’OR Cappuccino! Количество: 8 Марка: Tassimo..
14,89 лв.
Tassimo Kenco Pure Colombian, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5634
Kenco Pure е вкусна балансирана смес от зърна Арабика, отглеждани в колумбийски ферми за кафе, които са носители на сертификат от Rainforest Alliance.Насладете се на своето кафе в капсули Тасимо, като същевременно помагате за опазването на околната среда.Брой капсули: 16Сила: 5 от 7Една доза: 215 мл..
14,89 лв.
Tassimo Kenco Cappuccino – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 56350
Гладко, добре балансирано, пенисто капучино.Брой капсули:  8Марка кафе: Tassimo..
14,69 лв.
Tassimo Kenco Americano Grande XL, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5635
Една голяма чаша ароматно и професионално изпечено Kenco в капсули Тасимо ще ви зареди с енергия за целия ден! Започнете новия ден щастливо с Kenco Pure Colombian XL – най-голямото черно кафе досега.Количество:  16Сила:  3 от 7Доза:  270млМарка:  Tassimo..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Ristretto, 24 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5627
Впуснете се в едно ароматно приключение с това силно, но добре балансирано еспресо в капсули Тасимо.Ще се насладите на богат вкус и кремообразна текстура. Италианска класика, която ще придаде ново значение на вашата кафе пауза.Брой капсули: 24Сила: 6 от 7Една доза: 50 млКапсулна система:  Tassimo T-..
17,89 лв.
Tassimo Jacobs Latte Machiatto Vanilla – 2 x 8 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5630
Късно макиато с вкус на ванилия на три ефектни слоя.Капсулите Tassimo Jacobs Latte Machiatto Vanilla ви карат да се насладите на очите си и небцето. Насладете се на капсулите Tassimo Jacobs Latte Machiatto Vanilla сега!Една опаковка съдържа 16 капсули Tasimo (8 капсули еспресо и 8 млечни капсули) за..
14,89 лв.
Tassimo Jacobs Latte Macchiato Weniger  – 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5631
Tassimo Latte Macchiato капсули с по-ниско съдържание на захар – фино мляко с богата пяна, допълнено от страхотния вкус на кафе Jacobs Krönung.Брой капсули:  16Марка кафе: Tassimo..
14,89 лв.
Tassimo Jacobs Latte Macchiato Classico, 8 x 2 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5628
Открийте съблазнителна комбинация от интензивно еспресо, кадифена млечност и фина пяна в три изкусителни слоя.Отдайте се на нежно докосване на сладост, докато се наслаждавате на образуваните цветове в чашата – истинска кафеена дъга с капсули Тасимо!Приготвяне: първо поставете капсулата за млечна пян..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Latte Macchiato Caramel, 2 x 8 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5629
Отдайте се на една съблазнителна комбинация от мляко с карамел, еспресо и фина пяна в три впечатляващи слоя. Да постигнеш съвършенството никога не е било по-лесно!Една опаковка съдържа 16 капсули Тасимо (8 капсули с 8 г еспресо и 8 капсули с 52 г млечна пяна) за 8 дози.Капсулите не са подходящи за к..
14,89 лв.
Tassimo Jacobs Krönung, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5621
Кафе с богат аромат и умерена плътност, светло до средно изпечено. Поглезете се с аромата на Krönung – коронованото от Jacobs кафе.Премиум качество с капсули Тасимо, което ще ви очарова със своя изискан вкус.Брой капсули: 16Сила: 4 от 7Една доза: 130 млКапсулна система:  Tassimo T-Disc*Кафето е серт..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Krönung XL, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5622
Голямо кафе за още по-дълготрайна наслада на сетивата и удоволствие в размер XL!Изисканият вкус говори за първокласно качество на напитката във вашата чаша. Насладете се на една голяма порция, съставена от фини слоеве и завършена от пяна, изпълнена с нежни въздушни мехурчета – директно от вашата маш..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Espresso Ristretto, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5626
Впуснете се в едно ароматно приключение с това силно, но добре балансирано еспресо.Ще се насладите на богат вкус и кремообразна текстура. Италианска класика, която ще придаде ново значение на вашата кафе пауза. С капсули Тасимо ще направите правилния избор.Брой капсули: 16Сила: 6 от 7Една доза: 50 м..
14,40 лв.
Tassimo Jacobs Caffè Crema Mild, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5619
Ако предпочитате по-леко кафе, Jacobs Caffè Crema е правилният избор. Чаша кафе с  нежен аромат, мек вкус и прекрасен слой златен каймак.Това кремообразно удоволствие в капсули Тасимо ви гарантира една истински релаксираща кафе пауза.Брой капсули: 16Сила: 2 от 7Една доза: 150 млКапсулна система:  Ta..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Caffè Crema Mild XL, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5620
Напитката Crema Mild е подходяща за вас, ако предпочитате по-леко кафе. Вкусът й е мек и нежен, а пяната – особено фина. Открийте изискания аромат на кафето, проправящ си път през плътния златен каймак.Сега насладата е още по-дълготрайна, в XL размер! А приготвянето на капсули Тасимо както винаги е ..
13,69 лв.
Tassimo Jacobs Caffé Crema Intenso XL, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5618
Интензивно кафе с богат вкус и изключително фин каймак – главозамайваща комбинация, на която няма да можете да устоите.Капсули Тасимо вече в размер XL за двойно по-голямо удоволствие.Брой капсули: 16Сила: 5 от 7Една доза: 205 млКапсулна система:  Tassimo T-Disc*Кафето е сертифицирано от Rainforest A..
14,69 лв.
Tassimo Jacobs Café au Lait, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5614
Jacobs Café Au Lait е класическо кафе с топло мляко, подходящо за всяко време на деня. Подарете си една супер вкусна напитка с капсули Тасимо.Брой капсули: 16Сила: 2 от 5Една доза: 180 млКапсулна система:  Tassimo T-Disc*Кафето е сертифицирано от Rainforest Alliance – неправителствена организация за..
15,39 лв.
Tassimo Gevalia Original , 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 56131
Tassimo представя Gevalia Original - добре балансирано кафе с отличен вкус и лек кисел послевкус.Брой капсули: 16Сила: 2 от 5Една доза: 180 млКапсулна система:  Tassimo T-Disc*Кафето е сертифицирано от Rainforest Alliance – неправителствена организация за устойчиво земеделие, която подобрява условия..
13,89 лв.
Tassimo Gevalia Dark, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 56132
Tasimo представя Gevalia Dark Mörkrost - Тъмно, богато, силно .. направено от 100% зърна Арабика. Перфектна компания през целия ден.Брой капсули: 16Сила: 2 от 5Една доза: 180 млКапсулна система:  Tassimo T-Disc*Кафето е сертифицирано от Rainforest Alliance – неправителствена организация за устойчиво..
13,89 лв.
Tassimo Gevalia Cappuccino – 8 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 56133
ГЕВАЛИЯ КАПУЧИНОСмес от интензивно еспресо и мляко, покрито с въздушна пяна.1 порция = 190 млОпитайте Gevalia Cappuccino сега!..
13,89 лв.
Tassimo Gevalia Café au Lait, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5613
Gevalia Café Au Lait е класическо кафе с топло мляко, подходящо за всяко време на деня. Подарете си една супер вкусна напитка с капсули Тасимо.Gevalia е пекар номер 1 в Швеция. В допълнение към високото качество на кафето, компанията винади доставя перфектно кафе. Още от 1853 година!Брой капсули: 16..
13,89 лв.
Tassimo Flat White - 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5674
Насладете се на кафе специалитети с капсули Tassimo точно като в кафене. С капсулите Tassimo от Tassimo Coffee Shop Selections можете да направите това лесно с натискането на един бутон. Открийте плоско бяло кафе Tassimo с интензивната комбинация от силно еспресо и екстрата от кадифено-кремообразна ..
14,69 лв.
Tassimo Cafe Hag Crema безкофеиново, 16 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5602
Това безкофеиново кафе ви обещава истинско удоволствие по всяко време без угризения. Балансираната смес има деликатно тяло и фини нотки на пушено. 100% Арабика, декофеинизирана по натурален начин за чаша кафе рано сутрин или късно вечер.Кафе Hag Crema има дългогодишна история и традиции. То е създад..
13,69 лв.
Tassimo Cadbury Hot Chocolate – 8 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5670
Перфектното горещо шоколадово питие със сладък кремав Cadbury вкус, гарниран с изкусителна пяна.  Една опаковка съдържа 16 диска (8диска по 25г концентриран горещ шоколад и 8диска по 26г млечна сметана) за 8 порции. ..
14,69 лв.
Tassimo Baileys Latte Macchiato – 8 капсули
не е налично
Производител: TASSIMO Модел: 5601
Насладете се на съблазнителната комбинация от ароматно еспресо, нежен вкус на сметанов ликьор и фина пяна с Baileys Latte Macchiato от Tassimo.Опитайте сега Tassimo Baileys Latte Macchiato!Брой капсули:  8Марка кафе: Tassimo..
14,89 лв.
Показани са от 1 до 48 от 48 резултата (1 страници)