Меню
Кошница

Bianchi

Производител: Bianchi Модел: 3645
Bianchi CAFFÈ ARTE представя CLASSICO. Бленд, който е истинска класика, представящ най-доброто от света на кафето - завладяващ аромат, плътна пяна и пълно тяло. Той балансира перфектно висококачествените сортове Робуста, обогатени със сила, от Индия и Уганда, с ароматната Арабика от Хондурас и Колум..
7,60 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3646
Bianchi CAFFÈ ARTE представя DELICATO. Най-фината и елегантна селекция от ароматни зърна Aрабика oт Бразилия и Колумбия, се среща с ободряващата висококачествена индийска Робуста, за да създаде вълнуваща, хармония, която ще ви потопи в едно истинско  кафе изживяване. Поглезете сетивата си и пре..
7,60 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3647
Bianchi CAFFÈ ARTE представя DECAF. За ценителите на превъзходните кафе блендове, които го предпочитат без кофеин. CAFFÈ ARTE обединява щедра и ароматна колумбийска Арабика и най-висококачествена индийска Робуста в добре балансирано кафе изживяване.  Насладете се на безкомпромисно еспресо, коет..
7,60 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3650
Bianchi CAFFÈ ARTE ви кани в Колумбия. Нека любовта ви към кафето ви отведе в щедрите земи, докосващи Тихия океан и Карибско море, известни с изключителните сортове кафе Арабика. Освободете ума и сетивата си и ги наградете с този дълбок и екзотичен вкус. Вкусов профил: нежен шоколад, карамел, ц..
8,70 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23010
Кафе дози Bianchi Decaf (70% Робуста, 30% Арабика)Мляно кафе с ниско съдържание на кофеин с наситен вкус и специфичен приятен аромат. Подходящо за хора, които по една или друга причина трябва да намалят употребата на кофеин. Почти пълната липса на кофеин в безкофеиновите кафета по никакъв начин..
8,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3325
Кафе капсули BIANCHI FINE AROMA ESPRESSO са  бленд създаден със страст за най-взискателните почитатели на истински доброто еспресо. Насладете се на уникална селекция ароматни сортове Арабика и висококачествена Робуста, която събужда духа и радва сетивата с прекрасния си аромат.Вкусов профи..
12,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3326
Кафе капсули BIANCHI FORTE ESPRESSO са бленд с характер и сила, който перфектно балансира висококачествени сортове Робуста и ароматна Арабика. Изпечен с внимание, за да гарантира наситения му, плътен и oбодряващ вкус, чиято сила събужда духа още с първата глътка кафе.Вкусов профил: земни нотки,..
12,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3648
Bianchi CAFFÈ ARTE ви кани в Етиопия. За тези, които търсят автентичното кафе изживяване, CAFFÈ ARTE представя тази невероятна Aрабика с единичен произход, която е отгледана в сърцето на родината на кафето – Сидамо, Етиопия. Насладете се на дълбочината и мекотата на това кафе и богатството на негови..
8,70 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3649
Bianchi CAFFÈ ARTE ви кани в Коста Рика. Позволете на сетивата си да пътуват до най-плодородните почви на вулканичните региони на тази вълшебна земя, известна с невероятните си култури от Арабика. Отдайте се на автентичния вкус и аромат на това единствено по рода си оригинално кафе и обновете предст..
8,70 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3322
Кафе капсули BIANCHI 100% ARABICA са прекрасен бленд от едни от най-добрите сортове Арабика от Централна и Южна Америка. Внимателно избрани и изпечени до съвършенство, ви представят превъзходен аромат, неустоимо завладяващ и потапящ ви в едно истинско кафе изживяване - богато и удовлетворяващо...
12,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23011
Adore Grand Espresso(89% Арабика, 10% Робуста)Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове Арабика от Коста Рика и Колумбия и избрани сортове Робуста от Индия, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Гранд Еспресо. Насладете се на ..
9,49 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23022
Дозета Bianchi Guatemala(100% арабика)Изненадващият аромат на какао, горчиво-сладкият леко цитрусов вкус и най-плътното тяло в цяла Централна Америка се дължат на специфичния микроклимат на Антигуа. С надморска височина над 1500 м и богати вулканични почви, Антигуа е един от петте кафепроизводителни..
9,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23031
Bianchi Gold(20% арабика, 80% робуста)Букет от екзотични сортове кафе – индийска робуста и колумбийска арабика, които допринасят за по-мекия и ароматен привкус на Бианчи Голд.Подходящо за:Автомати за кафеЕспресо машини за дома и офисаВкусови характеристики:Препоръчителна доза – 7 g. за чаша от 25 ml..
7,49 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3327
Кафе капсули BIANCHI HAZELNUT ESPRESSO са създадени само от най-висококачествените зърна бразилска Арабика. Неговият изключителен вкус изпъква още повече с добавения натурален лешников аромат. Насладете се на перфектна лешникова комбинация.Вкусов профил: карамел, млечен шоколад, плодове, лешник..
12,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3324
Кафе капсули BIANCHI DECAF е кафе, което носи пълна наслада за тези, които го предпочитат без кофеин. Неговият страхотен вкус е гарантиран от богатия бленд от специално подбрани сортове висококачествена Робуста и ароматна Арабика.Вкусов профил: земни нотки, натурален шоколад, ядки.Страни на произход..
12,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23015
Bianchi Rosso Дозета(60% робуста, 40% арабика)Мляно кафе отличаващо се с наситен вкус и специфичен приятен аромат. Bianchi Rosso е селекция от високо качествени сортове кафе робуста от Индия и Южно Американска арабика, съчетани така, че да гарантират невероятният еспресо вкус на Bianchi Rosso кафе, ..
8,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23013
Bianchi Costa Rica ( 100% арабика )Пренесете се в подножията на не един, а два от най-големите и активни вулкани в Централна Америка, в екзотичния регион на Таррасу - Картаго, West Valley, на над 1200 м надморска височина, откъдето се черпи само най-добрата арабика. Bianchi Costa Rica е глътка качес..
9,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23018
Bianchi Silver Дозета(100% робуста)Мляно кафе с ясно изразена плътност и интензитет.Подходящо за:Дозетни кафемашиниИнформация:PCS IN A BOX – 16NET WEIGHT (KG) – 0.3GROSS WEIGHT (KG) – 0.4..
7,49 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23017
Bianchi Costa Rica ( 100% арабика )Пренесете се в подножията на не един, а два от най-големите и активни вулкани в Централна Америка, в екзотичния регион на Таррасу - Картаго, West Valley, на над 1200 м надморска височина, откъдето се черпи само най-добрата арабика. Bianchi Costa Rica е глътка качес..
9,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3323
Кафе капсули BIANCHI CREMA AROMA ESPRESSO са бленд от специално подбрани сортове ароматна Арабика и висококачествена Робуста.Насладите на едно истинско еспресо с плътен каймак, балансиран вкус и завладяващ аромат.Вкусов профил: натурален шоколад, ядки, карамел, земни нотки.Страни на произход: Х..
13,19 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23032
Bianchi Collezione Nero Crema Aroma(40% арабика, 60% робуста)Кафе за Вашия изтънчен вкус. Изключителна селекция от висококачествени сортове арабика и робуста, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Росо.Подходящо за:Автомати за кафеЕспресо машини за дома и оф..
7,50 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23009
Adore Grand Espresso(80% арабика, 20% робуста)Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка и избрани сортове робуста от Африка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Гранд Еспресо.Подходящо за:Авто..
48,79 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23033
Bianchi Black(70% арабика, 30% робуста)Кафе за ценители – изпечено по специална технология – от сортове африканска робуста и латиноамериканска арабика, изпечени в ниско кислородна среда и пакетирани така, че да гарантира невероятния вкус на Бианчи Блек кафе. Отличава се с плътен и наситен вкус и тра..
9,40 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23002
Bianchi Rosso(40% арабика, 60% робуста)Кафе за Вашия изтънчен вкус. Изключителна селекция от висококачествени сортове арабика и робуста, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Росо.Подходящо за:Автомати за кафеЕспресо машини за дома и офисаВкусови характерист..
26,90 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23046
Bianchi Decaf(30% арабика, 70% робуста)Специално селектирана смес с ниско съдържание на кофеин от подбрани сортове кафе, съчетани така, че да придадат специфичния вкус и аромат на Бианчи Безкофеиново.Подходящо за:Автомати за кафеЕспресо машини за дома и офисаВкусови характеристики:Препоръчителна доз..
7,90 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23008
Bianchi ORIGINS COLOMBIA(100% арабика)От богатите почви на земята, която познава както Тихия океан, така и Карибско море, Bianchi Origins черпи кафе с особено завидно качество. От региони като Калдас, Толима и Вайе дел Каука, на над 1000 м надморска височина, Bianchi Colombia ви доставя изживяв..
17,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23012
Кафе дози Bianchi Gold(80% робуста, 20% арабика)Мляно кафе с ясно изразена плътност и интензитет със специфичен приятен аромат. Букет от екзотични сортове кафе – индийска робуста и колумбийска арабика, която допринася за по-мекия и ароматен привкус на кафето Бианчи Голд. Пакетирано в опаковка с опти..
8,49 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23019
Bianchi Ethiopia(100% органична арабика)От региона Сидамо в сърцето на Етиопия, на над 1700 м надморска височина, Bianchi Origins ви доставя напълно естествен и екологично чист продукт с ненадминато качество. Докоснете се до аромата и вкуса на първоизточника с Bianchi Ethiopia.Подходящо за:Дозетни к..
11,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23006
Bianchi Black(70% арабика, 30% робуста)Кафе за ценители – изпечено по специална технология – от сортове африканска робуста и латиноамериканска арабика, изпечени в ниско кислородна среда и пакетирани така, че да гарантира невероятния вкус на Бианчи Блек кафе. Отличава се с плътен и наситен вкус и тра..
31,90 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23021
Дозета Bianchi Лешник (100% арабика, лешников аромат)С лешников аромат и плодова сладост отваря сетивата Bianchi Origins Hazelnut, селекция зърна от Можиана и Сераду – регионите, в които се ражда премиалната бразилска арабика върху едни от най-богатите почви в Бразилия – така наречената terra roxa и..
12,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23023
Adore Grand Espresso(80% арабика, 20% робуста)Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка и избрани сортове робуста от Африка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Гранд Еспресо.Подходящо за:Авто..
49,90 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23005
Bianchi Silver (100% робуста)Специално селектирана смес от подбрани сортове кафе – африканска и индийска робуста, съчетани така, че да придадат специфичния плътен вкус и аромат на Бианчи Силвър.Подходящо за:Вендинг машиниАвтомати за кафеЕспресо машини за дома и офисаВкусови характеристики:Препоръчит..
16,90 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23036
Bianchi Rosso Дозета(60% робуста, 40% арабика)Мляно кафе отличаващо се с наситен вкус и специфичен приятен аромат. Bianchi Rosso е селекция от високо качествени сортове кафе робуста от Индия и Южно Американска арабика, съчетани така, че да гарантират невероятният еспресо вкус на Bianchi Rosso кафе, ..
46,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23014
Adore Grand Espresso(80% Aрабика, 20% Робуста)Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове Арабика от Централна и Южна Америка и избрани сортове Робуста от Африка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Гранд Еспресо.Вкусови характери..
9,00 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23041
Bianchi Hazelnut(100% арабика)С лешников аромат и плодова сладост отваря сетивата Bianchi Origins Hazelnut, селекция зърна от Можиана и Сераду – регионите, в които се ражда премиалната бразилска арабика върху едни от най-богатите почви в Бразилия – така наречената terra roxa или червена земя.  А леш..
18,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23037
Мляно кафе BIANCHI SILVER Famiglia D'oro Intense (100% робуста)Специално селектирана смес от подбрани сортове кафе – африканска и индийска робуста, съчетани така, че да придадат специфичния плътен вкус и аромат на Бианчи Силвър.Подходящо за:Вендинг машиниАвтомати за кафеЕспресо машини за дома и..
5,90 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23016
Bianchi Silver Дозета(100% робуста)Мляно кафе с ясно изразена плътност и интензитет.Подходящо за:Дозетни кафемашиниИнформация:PCS IN A BOX – 16NET WEIGHT (KG) – 0.3GROSS WEIGHT (KG) – 0.4..
41,49 лв.
Производител: Bianchi Модел: 230160
Bianchi Gold Дозета(80% робуста, 20% арабика)Bianchi Gold съчетава сила и удоволствие в първокласен бленд от специално селектирана индийска робуста и мека, ароматна арабика от Колумбия. Доброто настроение е гарантирано. Страни на произход: Колумбия, ИндияПодходящо за:Дозетни кафемашини..
43,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23047
Кафе на зърна Bianchi ORIGINS GUATEMALA(100% арабика)Изненадващият аромат на какао, горчиво-сладкият леко цитрусов вкус и най-плътното тяло в цяла Централна Америка се дължат на специфичния микроклимат на Антигуа. С надморска височина над 1500 м и богати вулканични почви, Антигуа е един от петт..
17,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23020
Bianchi ORIGINS ETIOPIA BIO(100% арабика)От региона Сидамо в сърцето на Етиопия, на над 1700 м надморска височина, Bianchi Origins ви доставя напълно естествен и екологично чист продукт с ненадминато качество. Докоснете се до аромата и вкуса на първоизточника с Bianchi Ethiopia.Подходящо за:Авт..
19,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23007
Bianchi ORIGINS COSTA RICA(100% арабика)Пренесете се в подножията на не един, а два от най-големите и активни вулкани в Централна Америка, в екзотичния регион на Таррасу - Картаго, West Valley, на над 1200 м надморска височина, откъдето се черпи само най-добрата арабика. Bianchi Costa Rica е гл..
16,99 лв.
Производител: Bianchi Модел: 23001
Adore Grand Espresso(100% арабика)Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Еспресо БАР.Подходящо за:Автомати за кафеЕспресо машини за дома и офисаВкусови ..
41,90 лв.
Мляно кафе Adore Grand Espresso – 250 g
не е налично
Производител: Bianchi Модел: 23035
Adore Grand Espresso(80% арабика, 20% робуста)Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка и избрани сортове робуста от Африка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Гранд Еспресо.Подходящо за:Авто..
7,99 лв.
Мляно кафе Adore Espresso BAR – 250 g
не е налично
Производител: Bianchi Модел: 23034
Adore Grand Espresso(100% арабика)Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Еспресо БАР.Подходящо за:Автомати за кафеЕспресо машини за дома и офисаВкусови ..
9,00 лв.
Кафе на зърна Bianchi Gold – 1 kg
не е налично
Производител: Bianchi Модел: 23003
Bianchi Gold(20% арабика, 80% робуста)Букет от екзотични сортове кафе – индийска робуста и колумбийска арабика, които допринасят за по-мекия и ароматен привкус на Бианчи Голд.Подходящо за:Автомати за кафеЕспресо машини за дома и офисаВкусови характеристики:Препоръчителна доза – 7 g. за чаша от 25 ml..
23,90 лв.
Кафе на зърна Adore Grand Espresso – 1 kg
не е налично
Производител: Bianchi Модел: 23004
Adore Grand Espresso(80% арабика, 20% робуста)Кафе за ценители. Уникална селекция от висококачествени сортове арабика от Централна и Южна Америка и избрани сортове робуста от Африка, изпечени и пакетирани така, че да гарантират невероятния еспресо вкус на Бианчи Адоре Гранд Еспресо.Подходящо за:Авто..
36,90 лв.
Показани са от 1 до 46 от 46 резултата (1 страници)