Предвид извънредното положение и голямото натоварване на куриерските фирми, може да има забавяне на доставката.  Моля да ни извините за неудобството. Благодарим за разбирането.
Търсене
0,00 лв.
*** ***

Доставка и плащане

Условия за доставка


За заявка на стойност над 80 лв. с ДДС доставката е БЕЗПЛАТНА (за пратки до 5 кг.), a под тази стойност е 5,00 лв. с ДДС.


За територията на гр. София:

Доставките на поръчки за територията на град София се извършват от АЛДА ЕООД, в рамките на 36 часа. Поръчки, направени до 10:00 часа в работен ден, се изпълняват още в същия ден. Поръчки, направeни след 10:00 часа, се изпълняват на следващия работен ден. 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА 
Експресна доставка се осъществява в рамките на 2 часа след поръчка. Експресната доставка е възможна само за град София. Цената на тази услуга е 15.00 лв. без отношение към сумата на поръчката. Експресна доставка не се извършва извън работното време.

ДОСТАВКА С ФИКСИРАН ЧАС  
Доставката с фиксиран час се осъществява на следващия работен ден след деня на поръчката. Възможна е разлика от +/- 15 минути от посочения час. Доставката с фиксиран час е възможна за територията на град София. След като направите поръчка с фиксиран час, наш служител ще се свърже с Вас на телефонния номер, даден при регистрацията, за да доуточни удобно за Вас време на доставка, в случай че не сте упоменали такова. Цената на доставка с фиксиран час е 10,00 лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА 
Бързата поръчка, не означава експресна доставка. Направена е с цел да спестява време при самата поръчка. При бързата поръчка не се трупат наградни точки.


За територията на страната:

Поръчаните продукти за цялата страна се доставят чрез доставчик или куриер на Speedy и Econt в рамките на 48 часа.
Клиентът има право да избере друга фирма посредник, която да достави поръчката.


ПОЧИВНИ ДНИ
Доставка не се извършва в почивните дни (събота и неделя) както и на официални празници.

Фирма АЛДА ЕООД си запазва правото на промени в цените и асортимента, както и да отказва доставка поради изчерпана наличност.


Начини на плащане

Всички цени на стоки в електронния магазин са в български лева, с включен ДДС.

Цените са за единично количество и не включват разходите за доставка, освен ако не е изрично упоменато. 

Цената и разходите за доставката могат да бъдат платени по следните начини:

  • с наложен платеж, при доставката - в брой от Клиента или от трето лице, от името на Клиента;
  • по банков път, с превод към банкова сметка* на АЛДА ЕООД;
  • с кредитна или дебитна карта.

При избор на начин на плащане, предвиден в описанието по-горе, Клиентът - потребител по Закона за защита на потребителите, декларира съгласие за извършване на авансово плащане на стоките по смисъла на чл. 53, ал.1 от закона.

* В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 5 работни дни.

* За да извършвате плащания по банков път, моля използвайте следните банкови данни:

Банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG15UNCR70001523428062
BIC: UNCRBGSF
Получател: АЛДА ЕООД

Важно: Основание за плащане: Моля, посочете номер на поръчка!