Меню
Кошница

Dimello

Производител: Dimello Модел: 2979
Кафе капсули Dimello Espresso VELLUTO LUNGO съвместими с Nespresso са плътно тяло, плодови аромати и силен вкус. Насладете се на ароматите на кафето Етиопия, съчетано с интензивността на плодовете на кафе от тропическа Колумбия и избраните сортове Арабика от Хондурас, създали сместа "Allegro".Интенз..
9,90 лв.
Производител: Dimello Модел: 2977
Кафе капсули Dimello Espresso FORTE LUNGO съвместими с Nespresso - насладете се на дълго еспресо със силен и интензивен вкус. Кафе характерно с тъмно изпичане и вкусни шоколадови нотки, бленд от  Арабика от Бразилия и Робуста от Индия.Интензитет : 8Система : NespressoОпаковката съдържа 10бр. к..
9,90 лв.
Производител: Dimello Модел: 2980
Кафе капсули Dimello Espresso NOTTE съвместими с Nespresso са бленд от избрани кафета Арабика от Централна Америка и Африка, в перфектна хармония с кафе без кофеин Арабика и Робуста.Интензитет : 5Система : NespressoОпаковката съдържа 10бр. кафе капсули...
9,90 лв.
Производител: Dimello Модел: 2978
Кафе капсули Dimello Espresso ALLEGRO съвместими с Nespresso - бленд с плътно тяло, плодови аромати и силен вкус. Ароматите на кафето Етиопия, съчетано с интензивността на плодовете на кафе от тропическа Колумбия и избраните сортове Арабика от Хондурас, създали сместа Allegro. Интензитет : 7Си..
9,90 лв.
Dimello Espresso Ricco мляно кафе  250 гр
не е налично
Производител: Dimello Модел: 2972
Dimello Espresso Ricco мляно кафе 250 гр e бленд от най-ароматните кафета Арабика от Централна и Южна Америка и най-добрите кафета Робуста от Индия. Насладете се на деликатен вкус на ядки и нотки на шоколад.Интензитет : 4Опаковката съдържа 250гр мляно кафе..
14,85 лв.
Dimello Espresso Gusto мляно кафе  250 гр
не е налично
Производител: Dimello Модел: 2974
Dimello Espresso Gusto мляно кафе 250 гр e с интензивен вкус и плътно тяло. Насладете се на смес от най-добрите зърна Арабика и Робуста от Южна Африка и Азия.Интензитет : 4Опаковката съдържа 250 гр мляно кафе..
13,09 лв.
Dimello Espresso Forza мляно кафе  250 гр
не е налично
Производител: Dimello Модел: 2973
Dimello Espresso Forza мляно кафе 250 гр е комбинация от най-добрите кафета Арабика и Робуста от Централна, Южна Америка и Индия. Насладете се на тъмно печено кафе с плътна текстура и силен вкус.Интензитет : 5Опаковката съдържа 250 гр мляно кафе..
13,09 лв.
Dimello Espresso DECAF капсули NES 10 бр.
не е налично
Производител: Dimello Модел: 2981
Кафе капсули Dimello Espresso DECAF съвместими с Nespresso e авангардна смес ot избрани кафета Арабика от Централна Америка и Африка, в перфектна хармония с кафе без кофеин Арабика и Робуста. Насладете се на плътно безкофеиново кафе с уникален вкус.Интензитет : 7Система : NespressoОпаковката съдържа..
9,90 лв.
Dimello Espresso Aroma мляно кафе 250 гр
не е налично
Производител: Dimello Модел: 2971
Dimello Espresso Aroma мляно кафе 250 гр - премиум селекция от зърна от Централна, Южна Америка и Африка. Dimello Aroma е фино изработен за производство на постоянно сладко и балансирано еспресо. Насладете се на свежи плодови аромати, цветя и нежни цитрусови нотки.Интензитет : 3Опаковката съдържа 25..
16,50 лв.
Dimello Espresso  RISTRETTO капсули NES 10 бр.
не е налично
Производител: Dimello Модел: 2975
Кафе капсули Dimello Espresso RISTRETTO съвместими с Nespresso са класическа италианска смес с интензивност, плътно тяло, пикантни аромати и привкус на тъмен шоколад. Насладете се на кафе от избрани сортове Арабика ,съчетани с два избрани сорта Робуста от Индия.Интензитет : 10Система : NespressoОпа..
9,90 лв.
Dimello Espresso  INTENSO капсули NES 10 бр.
не е налично
Производител: Dimello Модел: 2976
Кафе капсули Dimello Espresso INTENSO съвместими с Nespresso са уникална смес със силен вкус, интензивно тяло, аромати на шоколад и богат аромат на тропически плодове. Индонезийските сортове придават интензивност, докато бразилското кафе предлага плътно тяло. Сортовете от Гватемала, Хондурас и Колу..
9,90 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)