Меню
Кошница

NESCAFÉ®

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Milano - 16 бр.
Ново
Производител: NESCAFÉ® Модел: 4355
Вдъхновено от Милано, това кафе ще ви пренесе на оживените италиански улици, от където се носи аромат и усещане за истинска кафе страст. Ще се влюбите в неговото деликатно и плътно еспресо с нотки на червени плодове и тъмен шоколад, перфектно съчетани и вдъхновени от финия и елегантен вкус на Милано..
11,99 лв.
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Roma - 16 бр.
Ново
Производител: NESCAFÉ® Модел: 4356
Кафе, вдъхновено от уникалната атмосфера на Рим. Усети същността на италианската кафе любов и се отдай на вечната традиция, определяща Рим. NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Roma пресъздава богатото наследство и вкусовете нa този древен град. Експертите са съчетали в него четири бленда кафе от различни к..
11,99 лв.
NESCAFE ESPRESSO филтър дози ESE - 25 бр.
Ново
Производител: NESCAFÉ® Модел: 4347
NESCAFE ESPRESSO е кафе бленд от Арабика и Робуста. NESCAFE ESPRESSO е световно прознато кафе с несравнимия си вкус и интензивен аромат. Опаковката съдържа 25 бр. филтър дозиE.S.E. стандарт (Easy Serving Espresso)..
12,48 лв.
NESCAFE DECAF филтър дози ESE - 25 бр.
Ново
Производител: NESCAFÉ® Модел: 4345
NESCAFE DECAF e безкофеинов кафе бленд от Арабика и Робуста. Насладете се на обгръщащ, несравним вкус и интензивен аромат. Опаковката съдържа 25 бр. филтър дозиE.S.E. стандарт (Easy Serving Espresso)..
12,48 лв.
NESCAFE BUONDI филтър дози ESE - 25 бр.
Ново
Производител: NESCAFÉ® Модел: 4346
NESCAFE BUONDI е бленд от Арабика и Робуста. Насладете се на кафе с плътно тяло и долавящи се нотки на лешник и черен шоколад. Опаковката съдържа 25 бр. филтър дозиE.S.E. стандарт (Easy Serving Espresso)..
12,48 лв.
ПРОМО ПАКЕТ NESCAFE RISTRETTO ARDENZA - капсули съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр. ПРОМО ПАКЕТ NESCAFE RISTRETTO ARDENZA - капсули съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
не е налично
Производител: NESCAFÉ® Модел: 3626
NESCAFE RISTRETTO ARDENZA e печено мляно кафе Арабика и Робуста с произход от Етиопия, Колумбия и Виетнам. Спеcиално създадено късо кафе, ристрето (35 ml) с ароматни нотки на сушени червени плодове, хвойна и продължителен пикантен послевкус. Насладите на топла чаша плътно кафе с богат аромат и ..
11,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ NESCAFE LUNGO - капсули съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
не е налично
Производител: NESCAFÉ® Модел: 3629
NESCAFE CAFFE LUNGO e печено мляно кафе 100% Арабика с произход от Колумбия, Бразилия и Етиопия. Дълго кафе (120 ml) от средно изпечени кафе зърна, със силен аромат и копринен каймак. Насладете се на топла чаша плътно кафе с богат аромат, деликатни нотки на касис и кадифен каймак. Ароматна напитка с..
11,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ NESCAFE ESPRESSO INTENSO - капсули съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
не е налично
Производител: NESCAFÉ® Модел: 3630
NESCAFE ESPRESSO INTENSO e печено мляно кафе Арабика и Робуста с произход от Колумбия и Виетнам. Силно късо кафе (50 ml) от средно изпечени кафе зърна, с плодови и леко пикантни нотки, нежно тяло и кадифен каймак. Наслади се на долавящите се нотки на зимни ябълки и червени горски плодове, контрастир..
11,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ NESCAFE CORTADO - капсули съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
не е налично
Производител: NESCAFÉ® Модел: 3627
Капсули NESCAFE CORTADO е кафе 100% Робуста. Млечна кафе напитка, съчетаваща кафе с нежен млечен вкус в една капсула, а добавената млечна пяна, е изключителен завършек на това истинско ароматно преживяване. Потопете се в ароматите на силно изпечено кафе, нотки на печени бадеми и пекан, както и на кр..
11,99 лв.
ПРОМО ПАКЕТ NESCAFE CAFE AU LAIT  - капсули съвместими с Dolce Gusto 16+2 бр.
не е налично
Производител: NESCAFÉ® Модел: 3628
NESCAFE CAFE AU LAIT е кафе 100% Робуста. Млечна кафе напитка с хармоничен баланс между силно кафе и нежен млечен вкус, съчетани в една капсула. Насладете се на Балансирана комбинация от кафе и меко мляко в една капсула.Интензитета на Робуста кафе се среща с мекия каймак на млякото, за да създаде х..
13,99 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)