Меню
Кошница

Molini

Производител: Molini Модел: 3529
MOLINI Gusto MILANO е кафе с чувствително интензивен вкус и с деликатни нотки на ядки и шоколад. Кремата е с типично тъмно кафяв цвят, плътна и компактна. Насладете се на добре структурираното тяло, което дава плътен и отчетлив вкус, създаден за вас от MOLINI. Можете да се насладите на MOLINI Gusto ..
8,40 лв.
Производител: Molini Модел: 3533
MOLINI Napoli  е кафе с чувствително интензивен вкус и с деликатни нотки на черен шоколад. Кремата е с типично тъмно кафяв цвят, плътна и компактна. Насладете се на добре структурираното тяло, което дава плътен и отчетлив вкус, създаден за вас от MOLINI. Капсулите MOLINI Napoli &..
6,50 лв.
Производител: Molini Модел: 3534
MOLINI Torino е кафе с чувствително интензивен вкус и с деликатни нотки на какао и горчив шоколад. Кремата е с типично тъмно кафяв цвят, плътна и компактна. Насладете се на добре структурираното тяло, което дава плътен и отчетлив вкус, създаден за вас от MOLINI. Капсулите MOLINI  Torino са..
6,50 лв.
MOLINI Gusto NAPOLI  - капсули съвместими с Dolce Gusto ,16 бр. MOLINI Gusto NAPOLI  - капсули съвместими с Dolce Gusto ,16 бр.
не е налично
Производител: Molini Модел: 3530
MOLINI Gusto NAPOLI е кафе с чувствително интензивен вкус и с деликатни нотки на плодове и шоколад. Кремата е с типично тъмно кафяв цвят, плътна и компактна. Насладете се на добре структурираното тяло, което дава плътен и отчетлив вкус, създаден за вас от MOLINI. Можете да се насладите на MOLINI Gus..
8,40 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)