Меню
Кошница

Migibi

MIGIBI БИО Тортила крекери с чиа и чили 100гр. без глутен
не е налично
Производител: Migibi Модел: 2534
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни био тортила крекери с чиа и чили . Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цен..
3,99 лв.
MIGIBI БИО Тортила крекери с ленено семе и протеин 100гр. без глутен
не е налично
Производител: Migibi Модел: 2535
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни био тортила крекери с ленено семе и конопен протеин. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки..
3,49 лв.
MIGIBI БИО курабийки със синя боровинка - 100 гр.
не е налично
Производител: Migibi Модел: 2529
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни веган курабийки с коноп и синя боровинка. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъ..
4,49 лв.
MIGIBI БИО КУРАБИЙКИ С ФЪСТЪЦИ И ШОКОЛАД 100 гр.
-25 % не е налично
Производител: Migibi Модел: 2528
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни веган курабийки с фъстъци и шоколад. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна ц..
3,00 лв. 3,99 лв.
MIGIBI БИО КУРАБИЙКИ С ФЪСТЪЦИ 100 гр.
не е налично
Производител: Migibi Модел: 2527
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни веган курабийки с фъстъци. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена. ..
2,99 лв.
MIGIBI БИО КУРАБИЙКИ С ОРЕХ И ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА 100 гр.
не е налично
Производител: Migibi Модел: 2530
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни веган курабийки с орех и червена боровинка. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на дос..
4,49 лв.
MIGIBI БИО КУРАБИЙКИ С ЛЕШНИЦИ И ШОКОЛАД 100 гр.
не е налично
Производител: Migibi Модел: 2526
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни веган курабийки с лешници и шоколад. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна ц..
4,49 лв.
MIGIBI БИО КУРАБИЙКИ С ЛЕШНИЦИ 100 гр.
-15 % не е налично
Производител: Migibi Модел: 2525
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни веган курабийки с лешници. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена. ..
3,80 лв. 4,49 лв.
MIGIBI БИО Крекери с матча 100гр. без глутен
не е налично
Производител: Migibi Модел: 2533
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни био крекери с мачта. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна цена.  ..
3,99 лв.
MIGIBI БИО Крекери с куркума и джинджифил 100гр. без глутен
не е налично
Производител: Migibi Модел: 2532
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни био крекери с куркума и джинджифил. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и на достъпна це..
3,99 лв.
MIGIBI БИО Детски бисквити с бадеми,ядки и витамини 100гр без глутен
не е налично
Производител: Migibi Модел: 2531
Migibi са български продукти, с етиопско име и 100% био съставки, подбрани с много внимание специално за вас.Насладете се на вкусни веган детски бисквити с бадеми, ядки и виатмини. Без глутен, без консерванти, подсладени с кокосова захар, не съдържат млечни продукти и яйца, с изцяло био съставки и н..
3,99 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)