Меню
Кошница

Моля да имате предвид, че е възможно да има забавяне на поръчките поради натоварен график при куриерските фирми. Благодарим за разбирането.

Garibaldi

Производител: Garibaldi Модел: 1356
Кафе на капсули Garibaldi „Selezione“ – съвместими със система „Nespresso*“ – уникален вкус и аромат за истинските любители на висококачествено еспресо!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13110
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя; Кафе със силен и плътен аромат. Смес с пълно тяло и силна интензивност.Вкусът на тъмен шоколад и ядки придават на това кафе един уникален завършек.Неговите пикант..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13111
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя;100% Арабика, закръглен кафе вкус с престижен аромат. Комбинацията от избрани Арабика зърна създава закръгленост на Garibaldi Top Bar, с вкусни нотки на шоколад и ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1357
Кафе на капсули Garibaldi „Gran Cru“ – съвместими със система „Nespresso*“ – уникален вкус и аромат за истинските любители на висококачествено еспресо!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1355
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя;Intenso е силна и интензивна комбинация от кафета за едно еспресо с плътно тяло и приказно преживяване.; Garibaldi Intenso е характеризирано от смес от аромати на ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1359
Кафе на капсули Garibaldi „Gusto Dolce“ – съвместими със система „Nespresso*“ – за едно отличително еспресо с добре структурирано тяло и плътен каймак!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1360
ПРОИЗХОД: ИталияСЪСТАВ: робуста и арабика ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Dolce Aroma е висококачествено кафе, комбинация от висококачествени зърна робуста и арабика, с плътен каймак и плътен вкус.Капсулите са съвместими със системи: Nespresso®Една кутия съдържа: 10 бр. капсулиГрамаж на капсулата: 5,5 гр.Срокът на..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13112
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя;100% Арабика с мек и деликатен вкус.Лекото печене на кафените зърна, се откроява и напомня на цитрусовите нотки на портокалова кора с меко и деликатно мляко и посл..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1361
ПРОИЗХОД: ИталияСЪСТАВ: 100% арабика ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Gusto Top е висококачествено кафе от сорт арабика, с плътен каймак и плътен вкус.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: Nespresso®Една кутия съдържа: 10 бр. капсулиГрамаж на капсулата: 5,5 гр.Срокът на годност е посочен на опаковката...
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1305
Кафе капсули съвместими със система Dolce Gusto®Garibaldi Gusto Top e 100% Арабика. Висококачествено италианско кафе. Капсулите съдържат мляно кафе. Съвместими със системата Dolce Gusto® и следните машини: Oblo, Jovia, Piccolo, Circolo, Melody, Mini me, Genio, Nescafé® Dolce Gusto.Посочената цена е ..
7,99 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13101
Кафе на капсули Garibaldi Gusto Intenso – специално селектирана смес с приятен интензивен аромат – за кафе с богат, силен аромат и гъста пяна.Характеризиран с нотки на тъмен шоколад, послевкусът е изразен и устойчив.Капсулите са съвместими със системата А modo mio.Продуктът е произведен и пакетиран ..
7,50 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1304
Кафе капсули съвместими със система Dolce Gusto®Garibaldi Gusto Oro e специално подбрана смес от сортове Арабика и Робуста. Висококачествено италианско кафе. Капсулите съдържат мляно кафе. Съвместими със системата Dolce Gusto® и следните машини: Oblo, Jovia, Piccolo, Circolo, Melody, Mini me, Genio,..
7,99 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1303
Garibaldi Dolce Aroma e специално подбрана смес от сортове Арабика и Робуста. Висококачествено италианско кафе. Капсулите съдържат мляно кафе. Капсулите са съвместими със система Dolce Gusto®16 бр. капсули/кутия..
7,99 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1358
Кафе на капсули Garibaldi „Gusto Oro“ – съвместими със система „Nespresso*“ – за едно класическо еспресо, меко и ароматно!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите са сертифицирани от „Hanse In..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13103
Кафе на капсули Garibaldi Gusto Top– ароматен микс от най-качествените арабика зърна, характеризиращи се с вкусни нотки на шоколад и плодове.Интензивността на печенето прави Вашето еспресо с мека и плътна пяна.Капсулите са съвместими със системата А modo mio.Продуктът е произведен и пакетиран в Итал..
7,50 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1325
100% Арабика филтърни кафе дози. Специална подбрана комбинация Арабики с превъзходно качество. Еспресо за любители на кафето.Цената е за 50 бр./кутия (1 бр./0.36лв.)..
16,90 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1306
Кафе капсули съвместими със система Dolce Gusto®Garibaldi Decaffeinato e безкофеиново кафе с деликатен вкус. Висококачествено италианско кафе. Капсулите съдържат мляно кафе. Съвместими със системата Dolce Gusto® и следните машини: Oblo, Jovia, Piccolo, Circolo, Melody, Mini me, Genio, Nescafé® Dolce..
7,99 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13102
Кафе на капсули Garibaldi Dolce Aroma– нежна балансирана и средно силна смес – микс от арабика и робуста.Деликатната киселинност се слива с аромата, усещат се нотки на сушени плодове.Капсулите са съвместими със системата А modo mio.Продуктът е произведен и пакетиран в Италия.16 бр. капсули/кутия...
7,50 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1329
СЪСТАВ: 100% АрабикаВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Специална подбрана комбинация Арабики с превъзходно качество. Еспресо за любители на кафето.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: Espresso PointЕдна кутия съдържа: 50 бр. капсулиГрамаж на капсулата: 7 гр.Срокът на годност е посочен на опаковката...
18,90 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1326
Филтърни кафе дозиСпециално подбрана смес от сортове Арабика и РобустаПлътно тяло и добре балансирана киселинност на кафето. Продължителен послевкус с усещане на ядки.Цената е за 50 бр./кутия (1 бр./0.32лв.)..
16,90 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1328
СЪСТАВ: 100% АрабикаВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Специална подбрана комбинация Арабики с превъзходно качество. Еспресо за любители на кафето.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: Espresso PointЕдна кутия съдържа: 50 бр. капсулиГрамаж на капсулата: 7 гр.Срокът на годност е посочен на опаковката...
18,90 лв.
GARIBALDI Cortado 16 бр.
не е налично
Производител: Garibaldi Модел: 139804
Кафе капсули съвместими със система Dolce Gusto®Малка капка горещо мляко, добавена към инстантното кафе, омекотява сладко-киселия вкус, за да създаде идеалната вечерна напитка;Кортадото е много популярна напитка в Испания (Португалия). Базира се на еспресото, като се добавя малко топло мляко, за да ..
7,99 лв.
GARIBALDI Cappuccino 16 бр.
не е налично
Производител: Garibaldi Модел: 139806
Кафе капсули съвместими със система Dolce Gusto®Хармонична смес с невероятен вкус и аромат!Сила на еспресо в съчетание с мекотата на млякото и приятно сладка млечна пяна!Системата Dolce Gusto® е разработена по начин, който гарантира качество на всяка приготвена чаша кафе. Херметически затворени, кап..
7,99 лв.
Показани са от 1 до 24 от 24 резултата (1 страници)