Меню
Кошница

Dallmayr

Производител: Dallmayr Модел: 22028
СЪСТАВ:  изискана смесИНТЕНЗИТЕТ:  6 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Чиста арабика за еспресо, от най-добрите планински райони на Колумбия, Кения и Бразилия. Неговите комплексни плодови нотки се комбинират с вкусни акценти за получаването на първокласно и интензивно еспресо.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими съ..
9,90 лв.
Производител: Dallmayr Модел: 22005
СЪСТАВ: 100% арабикаИНТЕНЗИТЕТ:  8 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Изразително еспресо с плътен, лешниково кафяв каймак и един фин намек за какао.Тайната му се крие в търпението: печено по-дълго от всеки друг вид, Capsa еспресо има несравнимо гладък аромат и практически няма киселинност.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са ..
9,90 лв.
Производител: Dallmayr Модел: 22007
СЪСТАВ: изискана смесИНТЕНЗИТЕТ:  10 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Цялостно ароматизирано и интензивно еспресо преживяване. Всяка чаша отваря една вселена от аромати, като касис и карамфил. A следата от робуста добавя нотки карамел и тъмен шоколад . Перфектно като Ristretto.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими ..
9,90 лв.
Производител: Dallmayr Модел: 22027
СЪСТАВ: 100% арабикаИНТЕНЗИТЕТ:  5 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Чиста арабика за еспресо, от най-добрите планински райони на Колумбия, Кения и Бразилия. Неговите комплексни плодови нотки се комбинират с вкусни акценти за получаването на първокласно и интензивно еспресо.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със ..
9,90 лв.
Производител: Dallmayr Модел: 22010
СЪСТАВ: изискана смесИНТЕНЗИТЕТ:  8 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Фино балансирана смес от арабика с малко докосване на робуста. Тя излъчва аромат на шоколад с нежни нотки на малц на небцето и смесени тонове на кедър и лимон на финала. Едно вкусно преживяване.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: Ne..
9,90 лв.
Производител: Dallmayr Модел: 22009
СЪСТАВ: 100% арабикаИНТЕНЗИТЕТ:  5 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Една кадифено мека и балансирана арабика. Игра на аромати, които включват ванилия и леко флорални вкусови нюанси, дразнещи небцето и предлагат специален вид удоволствие. Гладко, ясно и нежно.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със систе..
9,90 лв.
Производител: Dallmayr Модел: 22113
Capsa Crema d'Oro Intensa е направен от 100% зърна Арабика и убеждава със своя балансиран и мощен аромат. С интензитет от 9, Capsa Crema d'Oro Intensa осигурява ободряващо и интензивно кафе. Особено нежното печене и кадифената фина, лека крема осигуряват специалния момент за наслада.ДЕТАЙЛИ: Капсули..
9,90 лв.
Производител: Dallmayr Модел: 22017
Caffe Espresso Itenso  - кафе на зърна 1кг - Специална еспресо смес от зърна арабика и робуста, които са печени много дълго. Резултатът е кафе - меко и изпълнено с аромат,умерена киселинност, с перфектният каймак...
35,99 лв.
Производител: Dallmayr Модел: 22016
Dallmayr CREMA D'oro Intensa е композиция от избрани зърна Арабика с балансиран, мек вкус и кадифен фин каймак. Най-внимателно балансирана комбинация от изпечени зърна гарантира пълна наслада. Гарантирано от 100% Арабика...
45,00 лв.
Производител: Dallmayr Модел: 22001
СЪСТАВ: 100% арабикаБезкофеиново кафеИНТЕНЗИТЕТ:  6 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Кафе с изискан и изтънчен арабика вкус и най-подходяща за еспресо степен на изпичане. Аромати на лешник, пипер и кедърови ядки. Изразен и хармоничен вкус без съдържание на кофеин.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: N..
9,90 лв.
Чай Dallmayr Цейлонска смес - 25 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22062
DallmayrЦейлонска смес Черен с лек тръпчив аромат.25 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистер..
8,20 лв.
Чай Dallmayr МЕНТА БИО - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22103
DallmayrМЕНТА БИО20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Експерти..
16,20 лв.
Чай Dallmayr МАРАКУЯ / ПОРТОКАЛ - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22018
DallmayrМАРАКУЯ / ПОРТОКАЛ20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус..
16,20 лв.
Чай Dallmayr ЛАЙКА - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22024
DallmayrЛАЙКА 20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Експертите ..
16,20 лв.
Чай Dallmayr КРУША / ЯБЪЛКА - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22092
DallmayrКРУША / ЯБЪЛКА20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Екс..
16,20 лв.
Чай Dallmayr Индийска смес - 25 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22061
DallmayrИндийска смес Черен ,силен и ароматен.25 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозн..
7,20 лв.
Чай Dallmayr Зелен  - 25 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22064
DallmayrЗелен 25 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Експертите ..
8,20 лв.
Чай Dallmayr АЛПИЙСКИ БИЛКИ - 25 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22020
DallmayrАЛПИЙСКИ БИЛКИ25 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Екс..
7,20 лв.
Чай Dallmayr АЛПИЙСКИ БИЛКИ - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22094
DallmayrАЛПИЙСКИ БИЛКИ 20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Ек..
16,20 лв.
Чай Dallmayr Sun Salutation - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22112
DallmayrSun Salutation20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Чаш..
16,20 лв.
Чай Dallmayr Mango, Maracuja - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22114
DallmayrMango, Maracuja20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Съ..
16,20 лв.
Чай Dallmayr JAPAN SENCHA - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22050
DallmayrJAPAN SENCHA20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Експе..
9,99 лв.
Чай Dallmayr Green Tea Gunpowder - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22111
DallmayrGreen Tea Gunpowder 20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вк..
16,20 лв.
Чай Dallmayr Earl Grey - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22109
DallmayrEarl Grey20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Earl Gre..
16,20 лв.
Чай Dallmayr Darjeeling First Flush - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22107
DallmayrDarjeeling First Flush 20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден..
16,20 лв.
Чай Dallmayr DARJEELING BRILLANT - 25 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22019
DallmayrDARJEELING BRILLANT25 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вку..
10,50 лв.
Чай Dallmayr Black Tea Ceylon - 20 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22108
DallmayrBlack Tea Ceylon20 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.И..
16,20 лв.
Чай Dallmayr  Ройбос с карамел - 25 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22063
DallmayrРойбос с карамел 25 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус...
7,80 лв.
Чай Dallmayr  Плодов - 25 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22067
DallmayrПлодов25 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Експертите ..
7,80 лв.
Чай Dallmayr  Горски плодове - 25 бр.
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22066
DallmayrГорски плодове25 бр. по 2.5 гр.В света съществуват повече от три хиляди вида чай и през вековете Dallmayr е направил чудесна селекция от най-фините чайове. От изискани листенца с деликатен, цветен аромат и ободряващ зелен чай до успокояващи билкови чайове и мистериозни смеси с чуден вкус.Екс..
7,80 лв.
Кафе на зърна Dallmayr Via Verde - био кафе - 1 kg
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22014
кфе с хармоничен,плътен вкус и наситен каймак. Най-добрите зърна Арабика се изпичат внимателноза създаването на натурален продукт с най-високо качество, означен с марка Fairtrade. Кафето Dallmayr Via Verde Espresso e сертифициранo за био производство, съобразени с изискванията на Fair Trade. ..
39,90 лв.
Кафе на зърна DALLMAYR Prodomo безкофеин - 500 гр
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 220971
Dallmayr Prodomo е висококачествена комбинация от първокласни кафета Арабика от най-добрите райони за отглеждане на кафе в света. Типичният вкус се оформя главно от зърната Арабика,които растат в плодородните южни провинции на Етиопия - домът на кафето. Зърната се преработват чрез водна пара и наляг..
21,99 лв.
Кафе на зърна DALLMAYR Prodomo - 500 гр
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 220970
Dallmayr Prodomo е висококачествена комбинация от първокласни кафета Арабика от най-добрите райони за отглеждане на кафе в света. Типичният вкус се оформя главно от зърната Арабика,които растат в плодородните южни провинции на Етиопия - домът на кафето. Зърната се преработват чрез водна пара и наляг..
21,99 лв.
Кафе на зърна Dallmayr Monaco - 1 kg
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22033
Кафе Еspresso Monaco e произведено от внимателно изпечени зърна Арабика. То е кафе със силен, изразен и леко тръпчив вкус, наситен аромат и фин каймак...
45,20 лв.
Кафе на зърна Dallmayr Gusto Bar - 1 kg
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22013
Кафе Gusto Bar - композиция от внимателно подбрани и грижливо изпечени кафени зърна арабика и робуста за силен и плътен вкус и интензивен аромат с лека медено - шоколадова нотка. Подходящо за приготвяне на макиато и особено за еспресо, капучино и лате...
35,00 лв.
Кафе на зърна Dallmayr CREMA D'oro Intensa - 1 kg
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22012
Dallmayr CREMA D'oro Intensa е композиция от избрани зърна Арабика, с несравнимо по-интензивен, плътен вкус и кадифен фин каймак. Най-внимателно балансирана комбинация от изпечени зърна гарантира пълна наслада. Гарантирано от 100% Арабика...
45,00 лв.
Dallmayr Prodomo - мляно кафе – 500 г
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22097
Кафето Dallmayr prodomo е произведено от 100% зърна Арабика. Те се преработват в естествена среда чрез водна пара и налягане, като от тях се извличат трудно поносимите и усвоими вещества. Далмайер продомо съдържа изцяло освежаващия кофеин, но преди изпичане се освобождава с помощта на специален мето..
21,99 лв.
DALLMAYR Prodomo - мляно кафе - 250 гр
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 2229
Насладете се с всяка глътка на уникалния вкус на Dallmayr Prodomo. Неговата тайна се крие в използваните видове сурово кафе - особено фини планински храстовидни растения от най-добрите региони за отглеждане на кафе в света. Сортовете, които основно оказват влияние върху аромата на кафето, произхожда..
10,90 лв.
Dallmayr KILIMANJARO - кафе на зърна – 250 g
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22099
Кафето Dallmayr KILIMANJARO AFRIKA съдържа 100% Арабика, висококачествена смес от кафени зърна от високопланинските плантации на Африка. Този регион е известен с превъзходната Арабика...
9,20 лв.
Dallmayr GRANVERDE - кафе на зърна – 250 g
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22101
Био кафето Dallmayr GRANVERDE съдържа 100% БИО Арабика, висококачествена смес от кафени зърна от най-добрите региони на Латинска Америка. UTZ сертифицирано. Зад UTZ сертификата се намира организация без стопанска цел изградила стриктни международни правила в производството на кафе, чак и какао...
9,20 лв.
Dallmayr Ethiopia - кафе на зърна – 500 g
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22098
100% Етиопска арабика с несравнимо изискан аромат, напомнящ уханието на диви билки, лимонена трева и нотка на тъмен шоколад...
26,99 лв.
DALLMAYR CAPSA Prodomo XXL - 39 бр. / кутия
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 1590
Prodomo XXL е класика от Dallmayr - едно силно ароматно, пълноценно кафе.Насладете се на отличен вкус с подбора на най-финните зърна високопланинска Арабика, главно от Етиопия - родината на кафето.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: Nespresso®Опаковката съдържа 39 капсули Dallmayr Capsa ..
38,00 лв.
Dallmayr CAPSA Lungo Bellungo - 39 бр./кутия
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22044
СЪСТАВ: 100% арабикаИНТЕНЗИТЕТ:  5 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Една кадифено мека и балансирана арабика. Игра на аромати, които включват ванилия и леко флорални вкусови нюанси, дразнещи небцето и предлагат специален вид удоволствие. Гладко, ясно и нежно.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: Nespre..
38,00 лв.
Dallmayr CAPSA Lungo Azzurro - 39 бр./кутия
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22042
СЪСТАВ: изискана смесИНТЕНЗИТЕТ:  8 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Фино балансирана смес от арабика с малко докосване на робуста. Тя излъчва аромат на шоколад с нежни нотки на малц на небцето и смесени тонове на кедър и лимон на финала. Едно вкусно преживяване.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: Ne..
38,00 лв.
Dallmayr CAPSA Espresso Barista - 39 бр./кутия
не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 22043
СЪСТАВ: 100% арабикаИНТЕНЗИТЕТ:  8 от 12ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Изразително еспресо с плътен, лешниково кафяв каймак и един фин намек за какао.Тайната му се крие в търпението: печено по-дълго от всеки друг вид, Capsa еспресо има несравнимо гладък аромат и практически няма киселинност.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са ..
38,00 лв.
DALLMAYAR CAPSA Espresso boost - 10 бр./кутия
-25 % не е налично
Производител: Dallmayr Модел: 1669
DALLMAYAR CAPSA Espresso boost е 100% робуста - силно еспресо с високи нива на кофеин и плътна крема.Насладете се на ароматите на черен шоколад, тютюн и канела, които се съчетават чудесно, за да създадат интензивен вкус и силен аромат.Състав: 100% РобустаДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи:..
7,43 лв. 9,90 лв.
Показани са от 1 до 46 от 46 резултата (1 страници)