Меню
Кошница

NOA Coffee


Производител: NOA Coffee Модел: 3998
Кафе капсули NOA Rare Find Blend ALLU е бленд от т умело подбрани зърна от планинските райони на Латинска Америка и Централна Америка.Насладете се на изискан и труднодостъпен вкус. С приятна горчивина и нежен послевкус на черен шoколад, Rare Find  Blend атакува сетивата и оставя трайно усе..
13,99 лв.
Производител: NOA Coffee Модел: 3999
Кафе капсули NOA ARISE ALLU са изключителен бленд от най-висок клас кафе зърна от Централна и Латинска Америка и предпоставка за перфектен старт на деня. Насладете се на кафе със силното тяло и сладък послевкус, които са перфектно балансирани. Зърната са внимателно подбрани сред най-добрите наг..
12,99 лв.
Производител: NOA Coffee Модел: 4000
Кафе капсули NOA ALL SENSES ALLU са подбрани със страст и любов от най-добрите и ароматни зърна на Централна Америка и Латинска Америка. Всеки сорт кафе зърна в тази смес отговаря на най-високите световни стандарти. Несравнимото качество и вкус са гарантирани благодарение на най-високотехнологичното..
12,99 лв.
NOA Rare Find Blend - капсули съвместими с Nespresso - 10 бр.
не е налично
Производител: NOA Coffee Модел: 2037
Кафе капсули NOA Rare Find Blend е бленд от висок клас 100% Арабика кафе от Африка, Централна и Латинска Америка.Насладете се на мек ,сладък вкус и добре подчертана киселинност, с уникален аромат на сладко от горски плодове.Всяко зърно от това луксозно кафе е внимателно подбрано,  изпечено и па..
12,99 лв.
NOA Arise - капсули съвместими с Nespresso - 10 брoя
не е налично
Производител: NOA Coffee Модел: 1873
Тази изключителна смес от най-висок клас кафе 100% Арабика е предпоставка за перфектно начало на деня. Меко горчивият вкус и сладкият послевкус са перфектно балансирани с много аромат. Зърната са внимателно подбрани, смлени и пакетирани от най-добрите сортове арабика на Централна и Латинска Америка...
12,99 лв.
NOA All Senses - капсули съвместими с Nespresso - 10 брoя
не е налично
Производител: NOA Coffee Модел: 1869
Подбрани със страст и любов измежду най-добрите и ароматни арабикови зърна на Бразилия, Гватемала, Хондурас и Етиопия. Всеки сорт арабика в тази смес отговаря на най-високите световни стандарти(specialty class) и се отглежда в малки семейни ферми. Тялото е леко и пълно с аромат, балансиран вкус на т..
12,99 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)