Меню
Кошница

Nespresso


Производител: Nespresso Модел: 1520
БЛЕНД: Арабика и Робуста (произход от Бразилия, Гватемала, Южна Америка)АРОМАТ: пиперИНТЕНЗИТЕТ: 12 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноСилна горчивинаВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Предизвикателен бленд включващ два специално приготвени за Nespresso сорта Робуста от Бразилия и Гватемала, както и отделно печена южномериканска Ар..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1518
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Бразилия и Коста РикаАРОМАТ: какаоИНТЕНЗИТЕТ: 9 от 12ИЗПИЧАНЕ: разделноВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Arpeggio Decaffeinato има същия отличителен характер и богато тяло като традиционното Arpeggio. Поглезете се с все така интензивните какаови и препечени нотки, които този бленд от централно- и ..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1532
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Южна АмерикаАРОМАТ: сладък плодов вкусИНТЕНЗИТЕТ: 4 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Висококачествена, чиста, и леко изпечена Арабика от Южна Америка – Volluto притежава сладък, бисквитен вкус, подсилен от леко киселеещи, плодови нотки. Зърната използвани в приготвянето на Vol..
12,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 15113
Създадохме Ispirazione Napoli като бленд от Робуста от Уганда, докосната с Арабика. Внимателно подбрахме кафета, които биха могли да издържат на интензивното печене, което тази смес изисква - ярки кафета, които да развият зърнените, но красиви аромати, вкусове и текстури, които отразяват историята и..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1539
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Южна америка и Източна африкаАРОМАТ: тъмен шоколад, плодови и кисели ноткиИНТЕНЗИТЕТ: 10 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Кафените зърна от различните сортове арабика и робуста са печени по отделно, за да бъде постигнат букетът от аромати присъщ на истинското италианско еспрес..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1519
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Бразилия и КолумбияАРОМАТ: лек плодовИНТЕНЗИТЕТ: 4 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноВКУСОВИ КАЧЕСТВА: Volluto Decaffeinato има същия богат аромат и плътно тяло като стандартното Volluto, както и същите възхитителни сладки бисквитени и леки плодови нотки, идващи от комбинация от бразилска и кол..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1560
Master Origin Colombia предлага колумбийска Арабика късна реколта, отгледана на високи склонове и обработена с измита техника. Можете ли да усетите живата киселинност и аромата на винени червени плодове? Това уникално кафе Nespresso идва от фермерите, които се осмеляват да изчакат по-дълго, преди да..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1517
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Южна и Централна АмерикаАРОМАТ: дървесенИНТЕНЗИТЕТ: 8 от 12ИЗПИЧАНЕ: светлоВКУСОВИ КАЧЕСТВА: Пълно и балансирано. Баланс на леко изпечени Южно и Централноамерикански Арабика и Робуста, култивирани на по-голяма височина. Лекото изпичане и внимателно смилане придават на Roma сладки ..
12,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1558
Master Origin Indonesia от Nespresso с мокро обелена Арабика е състезание срещу дъжда. Фермерите от Суматра белят кафето си мокро поради влажния климат. Те отрстраняват пергамента, когато кафето е меко и влажно, защото обелените зърна се изсушават по-бързо. Методът е уникален за тях и произвежда кла..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1522
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Южна АмерикаАРОМАТ: зърненИНТЕНЗИТЕТ: 5 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Богато и чувствено. Capriccio е смес на южноамерикански Арабика с лек намек на Робуста. Отгледано на голяма височина, която му придава леко кисел вкус. Едно богато на каймак меко еспресо с комплексен аром..
12,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1515
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Южна и Централна АмерикаАРОМАТ: плодово-малцовИНТЕНЗИТЕТ: 9 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Силно и кремообразно. Тъмно изпечени чисти Южно- и Централноамерикански Арабики с плодово-малцов профил характерен за Коста Рика, правят силния характер и плътно тяло на Arpeggio, подс..
12,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1514
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Централна и Южна Америка, Източна Африка АРОМАТ: цитрусовИНТЕНЗИТЕТ: 3 от 12ИЗПИЧАНЕ: светлоВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Леко и лимоново. Чисти, леко изпечени Източноафрикански, Централно и Южноамерикански Арабики правят Cosi меко и не толкова плътно еспресо с освежаващ цитрусов привкус и нис..
12,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1559
Ако обработката Black Honey (черен мед) беше лесен начин за постигане на нектарно кафе, всички щяха да го използват. Но само няколко фермери се осмеляват. Това е рядък процес, защото изисква най-щателен мониторинг. Master Origin Nicaragua с преработена по метода Black Honey Арабика дава гладка меден..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 2193
NESPRESSO ISTANBUL ESPRESSO е кафе със силен аромати и баланс между горчиво печени и плодови нотки. Кафе с киселинност и бадемов послевкус , който загатва сладост.Кафето е бленд от Арабика и Робуста със средна интензивност и време за печене. Насладете се на кафе с нотки на диви плодове и подпра..
15,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 3510
NESPRESSO CIOCCOLATINO е бленд от богат вкус на тъмен шоколад и южноамериканско еспресо Арабика. Леко изпечените кафе зърна от Бразилия, запазват нежността на всички зърнени малцови нотки, а колумбийските кафе зърна се изпичат за кратко, за да разкрият всичките си фини аромати. Това разделно из..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 2195
Nespresso Paris е кафе с деликатни горчиви и цитрусови нотки, които съживяват неговия мек характер на малц и бисквитки.Кафето е бленд от Арабика (80%) и Робуста (20%) със средна интензивност и време на изпичане. Робустата е необичайно леко изпечена, за да изпъкнат деликатните нотки на Арабиката. А Д..
15,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1563
Master Origin India е със силни, дървесни, пикантно-ароматни нотки, придадени от сорта Робуста Mansoon, смесена с индийска арабика. Тази робуста Mansoon е типична за югозападното крайбрежие на Индия. През месеца на ветровете, кафеените зърна многократно набъбват и изсъхват. Състав: Бленд от робуста ..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 15115
Сладка хармония – това поднася BARISTA CREATIONS Vanilla Eclair в един балансиран и нежен бленд, съдържащ Арабика от Латинска Америка. Ароматът на ванилия допринася за кадифения вкус на това Nespresso кафе.ПроизходОсновата на кафето за BARISTA CREATIONS е известна със завършен и балансиран вкус. В т..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1117
Цветно и комплексноИзискано и балансирано, Tokyo Vivalto Lungo е елегантна смес от Арабика, с изключителни цветни аромати и сложни вкусове, достойни за изисканото небце на Токио.World Explorations Tokyo Vivalto Lungo улавя сърцето на японската кафе традиция, белязана от чистота, естественост и елега..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 15632
Оформен от традицията на кафенето във Виена, Vienna Linizio Lungo е балансирана комбинация от гладки и копринени южноамерикански арабики, които перфектно се съчетават с печените сладки изделия от Виена.World Explorations Vienna Linizio Lungo пресъздава балансирания и приятен виенски вкус, вдъхновен ..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 15630
World Explorations Buenos Aires Lungo улавя жизнения и страстен характер на аржентинската култура. С активния живот в столицата, идва и желанието за сладко и млечно кафе, споделено с приятели. Нежно изпеченият и сладък характер на Buenos Aires Lungo благоприятства точно това.Създадена с измита колум..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1542
Вдъхновенo кафе от занаятчийството на Baristas с овладяна хармония на сладост, киселинност и горчивина, BARISTA Corto е нова смес от ограничено издание, чиято рецепта е специално изработена от експерти на Неспресо за печеливша Ristretto Nero с изключително интензивен вкус, сиропова текстура и мрамор..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1544
Перфектната хармония на кафе с мляко, BARISTA Chiaro е ново издание, чиято рецепта е специално изработена от експерти на Nespresso, за да си приготвите сладко Капучино с гладък, крема вкус и  изключително деликатни бисквитени нотки.Състав: Бленд от арабика от Колумбия.Горчивина: 2 от 5Киселинност: 3..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1524
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Южна и Централна АмерикаАРОМАТ: карамелИНТЕНЗИТЕТ: 6 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Завършено и балансирано. Чиста Арабика от Южна и Централна Америка култивирана по традиционни методи в Колумбия и Коста Рика. Livanto е изключително балансирано еспресо, характерно със своите..
12,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1543
Перфектната хармония на кафе с мляко, BARISTA Scuro е ново издание, чиято рецепта е специално изработена от експерти на Nespresso, за да подготви интензивно тъмно еспресо Macchiato. Поддържа силния си, ароматен, характерен характер на кафето, когато се комбинира с нежнен допир на млечна пяна.Състав:..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1565
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: ЕтиопияАРОМАТ: Екзотични нотки от ИзтокаИНТЕНЗИТЕТ: 7 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноВКУСОВИ КАЧЕСТВА: Новият блед Nespresso Venezia Limited Edition разкрива удивителна плътност и интензитет  за едно кафе. Специално проектирано кафе за сутринта от нашите кафе експерти, ще даде тон за целия д..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 15631
Shanghai Lungo е динамична чаша с ниска горчивина и много сладки червени плодове, готова да очарова всеки съвременен любител на кафе.World Explorations Shanghai Lungo е кадифена плодова комбинация от арабики от четири различни произхода, които представят разнообразния вкус на съвременен град като Ша..
13,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 2194
NESPRESSO Rio de Janeiro е кафе 100% Арабика със сложно разделно изпичане, което придава на кафето плътно тяло и силни печени нотки, обогатени с екзотични билкови аромати.Rio de Janeiro е частично тъмно печена смес , което подсилива тялото и горчивината на кафето ,за да се насладите на бразилско каф..
15,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 15114
Карамелените нотки в това еспресо от чиста латиноамериканска Арабика, омекотяват вкуса на това кафе. Богатият, кремообразен и леко изпеченият му вкус ще направят денят Ви сладък!Произход В този бленд от Арабика съдържа най-добрите южноамерикански кафе зърна – нежна бразилска бурбон Арабика, в х..
14,99 лв.
Производител: Nespresso Модел: 1523
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Южна америка и Източна африкаАРОМАТ: тъмен шоколад, плодови и кисели ноткиИНТЕНЗИТЕТ: 10 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Кафените зърна от различните сортове арабика и робуста са печени по отделно, за да бъде постигнат букетът от аромати присъщ на истинското италианско еспрес..
12,99 лв.
Кафемашина Nespresso Essenza Mini, червена
не е налично
Производител: Nespresso Модел: 15105
+ ПОДАРЪК пробен сет от 16 капсули.Цвят: червенКомпактен дизайнЛесна за работа.Налягане: 19 бараКапацитет на използваните капсули: 6 броя3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 минути автоматично ще се изключи, за да спести енергия.Един бутон за еспресо (40 ml) и е..
240,00 лв.
Кафемашина Nespresso Essenza Mini, бяла
не е налично
Производител: Nespresso Модел: 15108
Цвят: бялКомпактен дизайнЛесна за работа.Налягане: 19 бараКапацитет на използваните капсули: 6 броя3 минути след последното направено кафе ще влезе в режим Еко, и след още 9 минути автоматично ще се изключи, за да спести енергия.Един бутон за еспресо (40 ml) и един за Lungo (110 ml). И двете дължини..
240,00 лв.
NESPRESSO Papua New Guinea -10 броя
не е налично
Производител: Nespresso Модел: 2108
NESPRESSO Papua New Guinea е смес от класически сортове арабика ,които осигуряват елегантна киселинност и конфитюрен характер на това кафе.Papua New Guinea е изключително кафе с характерни сладки плодови нотки, напомнящи червени плодове и конфитюр, елегантно почертани от сочна киселинност и кадифено..
15,99 лв.
Nespresso - Miami - 10 броя
не е налично
Производител: Nespresso Модел: 2061
Капсули Nespresso - Miami са интензивно изпечени зърнени култури, с аромат на пипер и тютюневи листа, които ще усетите под тъмният каймак на това еспресо.Формиран от много културни влияния, Miami е смесица от традиции, в която пиенето на кафе е социално събитие, начин да отпразнувате живота. Усетете..
15,99 лв.
Nespresso - Italiana MILANO - 10 бр. Nespresso - Italiana MILANO - 10 бр.
не е налично
Производител: Nespresso Модел: 3241
ПРОИЗХОД НА БЛЕНД: Южна Америка АРОМАТ: Какао и зърнени храниИНТЕНЗИТЕТ: 8 от 12ИЗПИЧАНЕ: тъмноВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Тъмно изпечени кафени зърна с  нотки на какао и препечени зърнени култури, които намират своя баланс с плодова нотка на конфитюр. За най-добри резултати приготвяйте в пригот..
16,49 лв.
NESPRESSO - FOREST BLACK - 10 бр.
не е налично
Производител: Nespresso Модел: 2206
NESPRESSO FOREST BLACK е кафе с деликатна киселинност . С вкус на дървесни, пиперливи подправки и сладки зърнени нотки.Това кафе се пече чрез техниката на разделно печене (60/40). Първата партида е малко по-голяма и изпечена на по-лека и по-дълга степен. А втората балансира сместа с по-тъмен профил,..
15,99 лв.
Nespresso - Ethiopia - 10 брoя
не е налично
Производител: Nespresso Модел: 1562
Етиопска арабика с най-фин аромат на портокалов цвят. Богатите плодови нотки идват най- вече от съхненето на слънце чрез сух процес. Кафеените зърна са се въртяли ръчно постоянно, за да се осигури правилното съхнене.  Състав: 100% арабика от ЕтиопияАроматен профил: винено-плодовГорчивина: 2 от 5Кисе..
14,99 лв.
NESPRESSO - Aged Sumatra - 10 броя
не е налично
Производител: Nespresso Модел: 2109
Капсули NESPRESSO - Aged Sumatra е кафе от внимателно отлежали зърна – с изпечен характер и сложната дървесно пикантна изтънченост на  времето.Ароматния профил на Aged Sumatra е ясно дървесен и пикантен с изтънчен изпечен характер.Насладете се на изтънчено и нежно усещане, с елегантни нотки на какао..
15,99 лв.
Показани са от 1 до 38 от 38 резултата (1 страници)