Меню
Кошница

STARBUCKS


Производител: Dolce Gusto Модел: 64008
Вдъхновено от емблематичното STARBUCKS Caffè Latte, насладете се на това деликатно и кремообразно кафе, което може да приготвите у дома с Вашата кафемашина.СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕС кафемашина със система за високо налягане до 15 бара ще се насладите на професионално приготвена кафе напитка с плът..
11,99 лв.
Производител: Dolce Gusto Модел: 64003
Вдъхновено от STARBUCKS Caramel Macchiato, което обожавате и на чийто пухкав млечен и карамелен вкус блажено се отдавате. Вече може да приготвите у дома с Вашата кафемашина NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕС кафемашина със система за високо налягане до 15 бара ще се насладите на профес..
11,99 лв.
Производител: Dolce Gusto Модел: 64001
Всяко еспресо, което Ви предлагаме, води началото си от това. Приключението ни започна през 1975 г. с търсенето на перфектно съчетание между кафе зърна и начин на изпичане и завърши след месеци на интензивно експериментиране с кафето, което държите в ръка. Рецепта за наслада с карамелени нотки – тол..
11,99 лв.
Производител: Dolce Gusto Модел: 64004
Вдъхновено от STARBUCKS Latte Macchiato, което обожавате ― кадифено, богато на аромати и с любимия познат вкус, което може да приготвите у дома с Вашата кафемашина NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕС кафемашина със система за високо налягане до 15 бара ще се насладите на професионално п..
11,99 лв.
Производител: Dolce Gusto Модел: 64006
Винаги сме обичали кафе от Колумбия. И никога не бихме си спомняли по-добре за тази любов, отколкото когато пътуваме към плантациите за кафе. Шофиране по криещи опасности черни пътища с отвесна планинска стена от едната страна и нищо друго освен хиляди метри въздух – от другата. За нас всеки път тов..
11,99 лв.
Производител: STARBUCKS Модел: 1687
NESCAFE Dolce Gusto STARBUCKS VANILLA MACCHIATO™ - 6+6 бр.Starbucks Vanilla Macchiato капсули е комбинация от пухкава млечна пяна с аромат на ванилия от Мадагаскар.Вдъхновено от STARBUCKS Latte Macchiato, което обожавате ― кадифено, богато на аромати и с любимия познат вкус.СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАН..
11,99 лв.
Производител: Dolce Gusto Модел: 64002
Това е измамливо лесно. Комбинация от отлично подбрани кафе зърна от Латинска Америка, изпечени до блестящ, тъмнокестеняв цвят. Наситени с аромат и балансирани нотки на ядки и какао, както и съвсем лека нотка сладост, придадена благодарение на изпичането. Това кафе е нашето начало, първата комбинаци..
11,99 лв.
Производител: Dolce Gusto Модел: 64007
Вдъхновено от STARBUCKS Cappuccino, което обожавате ― балансирано, нежно и с любимия познат вкус, което може да приготвите у дома с Вашата кафемашина NESCAFÉ® DOLCE GUSTO.СИСТЕМА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕС кафемашина със система за високо налягане до 15 бара ще се насладите на професионално приготвена кафе..
11,99 лв.
NESCAFE Dolce Gusto STARBUCKS VERANDA BLEND™ - 12 бр.
не е налично
Производител: Dolce Gusto Модел: 64005
Голяма част от плантациите за кафе в Латинска Америка се управляват от семейства, чиито домове се намират там, където расте кафето им. От десетки години с тези фермери пием кафе, седнали на техните веранди с изглед към пищната красота на кафените дървета, които се простират в далечината. Обикновено ..
11,99 лв.
NESCAFE Dolce Gusto STARBUCKS BLONDE® ESPRESSO ROAST- 12 бр.
не е налично
Производител: Dolce Gusto Модел: 64000
След близо половин век подбиране, комбиниране и изпичане, ние стигнахме до тук: второ еспресо с изключително деликатен вкус. Тази специална комбинация от кафе зърна от Латинска Америка беше внимателно изпечена, за да се придадат изразителни сладки нотки. Нежно и балансирано, това кафе се съчетава до..
11,99 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)