Monbana – 90 години страст към шоколада

Погалва обонянието със завладяващ аромат, докосва устните с нежна текстура, а накрая покорява небцето с интензивния си вкус. Шоколадът завладява сетивата ни неумолимо и без задръжки. 

Именно неудържимата страст към кадифения му вкус въплъщава MONBANA вече 90 години. 

Създаден през 1934 г., френският бранд започва с производството на какаово масло и какао на прах, което скоро обогатява с гама шоколадови продукти. Десетилетия наред те съхраняват семейната традиция на майстори шоколатиери, за да поднесат неповторими вкусови изживявания, следвайки отличителните си ценности – семеен дух, независимост и опит. 

Днес MONBANA развива 2 производствени фабрики и обем над 5 000 тона специалитети с шоколадов вкус, предлагайки разкошно многообразие от шоколад във всичките му форми – за пиене, за ядене, за готвене, за споделяне.

Потопете се в света на шоколада, като изберете своите продукти Monbana от Cafemag.bg

Топъл шоколад

Насладете се на автентичен шоколад за пиене с възхитително интензивен вкус и кремообразна текстура. Всяка висококачествена шоколадова напитка е педантично усъвършенствана от френската компания MONBANA, за да ви завладее с неповторим аромат във всяка чаша.

В Cafemag ще откриете шоколад за пиене, подходящ за всички предпочитания – от традиционна какаова напитка до вкус, обогатен с нотки портокал, карамел или лешник. Звучи интересно, нали?

Шоколадов бар

Потънете в шоколадово безвремие хапка по хапка. Блокчетата, произведени от френския шоколатиер, са известни със своите висококачествени съставки и плътен вкус без изкуствени аромати и без палмово масло. Той няма да остави раводушен нито един любител на шоколада, който е решил да си подари няколко мига блаженство. Защото всички заслужаваме наслада в живота.

Шоколадови дражета

Хрупкав център, обвит в нежен шоколад – тази гурме рецепта от шоколадовата фабрика на MONBANA ще плени вас и всеки, с когото решите да споделите тези хапки чиста сладост. Това шоколадово изкушение е идеалната компания на чаша ароматно кафе. В Cafemag.bg можете се насладите на дражетата във вариант с бадем, карамел или истински бял шоколад и кафе. Ще е трудно да ги споделите. 

Защо да опитате MONBANA?

Това, което прави шоколад MONBANA толкова превъзходен, e съчетанието от дългогодишния опит на компанията и подбора на висококачествени съставки без палмово масло. За да постигнат правилния баланс на вкусове и текстури, майсторите шоколатиери на MONBANA подбират внимателно съставки с чист произход, отгледани и събрани от човешка ръка. Те използват най-добрите какаови зърна от Западна Африка, за да създадат шоколад със 100% чисто какаово масло, в който всяка какаова нотка разкрива цялата си сила и деликатен финес. 

Позволете на Monbana да ви отведе на пътешествие на сетивата сред някои от най-търсените видове шоколад в света, налейте чаша превъзходен топъл вкус, опаковайте барче за подарък или зарадвайте детето с неустоими дражета – всички пътища в това сладко приключение водят към негово величество шоколада.