Меню
Кошница

Belberry

BELBERRY ВИНЕГРЕТ ОТ МАЛИНИ  200МЛ.
-15 %
Производител: Belberry Модел: 2553
BELBERRY винегрет от малини е деликатно балансиран за специални поводи или за да направи всеки дресинг специален. Смесете винегрета с малко маслиново масло Extra Virgin по Ваш избор и вече имате вкусен и неповторим дресинг, подходящ за салата, задушени зеленчуци или разядки. Състав: оцет, пюре ..
11,00 лв. 12,99 лв.
BELBERRY ОЦЕТ ОТ СВЕЖ ЛАЙМ 200МЛ.
не е налично
Производител: Belberry Модел: 2554
Този  оцет от лайм ще впечатли всички любители на здравословното хранене. Смесете оцета с малко зехтин и ще приготвите вкусни салати. Може също така да го поръсите върху готови ястия или да го използвате като основа за марината на месо или зеленчуци. ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТЕнергийност 348 kJ/8..
12,99 лв.
BELBERRY ОЦЕТ ОТ ЗЕЛЕНА  КРАСТАВИЦА 200МЛ.
-15 % не е налично
Производител: Belberry Модел: 2555
Този разкошно балансиран оцет от зелена краставица ще впечатли всички любители на здравословното хранене. Смесете оцета с малко зехтин и ще приготвите вкусни салати. Може също така да го поръсите върху готови ястия или да го използвате като основа за марината на месо или зеленчуци. ХРАНИТЕЛНА С..
11,00 лв. 12,99 лв.
BELBERRY МАРМАЛАД ОТ СЛАДЪК  ПОРТОКАЛ 215 гр.
не е налично
Производител: Belberry Модел: 2563
Насладете се на невероятния вкус на BELBERRY мармалад от сладък портокал. Belberry произвежда своите мармалади с едни и същи грижи повече от 60 години. Те притежават перфектен баланс на вкус и аромат, благодарение на използването на най-добрите цитрусови плодове и най-добрата захар. ХРАНИТЕЛНА ..
8,49 лв.
BELBERRY КОНФИТЮР ОТ ЯГОДИ  215ГР
не е налично
Производител: Belberry Модел: 2560
Насладете се на невероятния вкус на BELBERRY конфитюр от ягоди. Плодовете използвани за приготвянето на тези изключително вкусни конфитюри са внимателно подбрани от цял свят. Техният уникален вкус се дължи, освен на качеството на плодовете ,на бавния процес на производство и на малкото количество за..
8,99 лв.
BELBERRY КОНФИТЮР ОТ МАЛИНИ  БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР 215 гр.
не е налично
Производител: Belberry Модел: 2562
Конфитюр от малини BELBERRY е без добавена захар. Подходяща е за диабетици и хора, които искат да намалят консумацията на захар. Този продукт се произвежда по традиционен метод с 55 гр. плод на 100 гр. конфитюр.Плодовете използвани за приготвянето на тези изключително вкусни конфитюри са внимателно ..
8,99 лв.
BELBERRY КОНФИТЮР ОТ КАЙСИЯ  215ГР
не е налично
Производител: Belberry Модел: 2558
Насладете се на невероятния вкус на BELBERRY конфитюр от кайсии. Плодовете използвани за приготвянето на тези изключително вкусни конфитюри са внимателно подбрани от цял свят. Техният уникален вкус се дължи, освен на качеството на плодовете ,на бавния процес на производство и на малкото количество з..
7,99 лв.
BELBERRY КОНФИТЮР ОТ ВИШНИ  215 гр.
не е налично
Производител: Belberry Модел: 2556
Насладете се на невероятния вкус на BELBERRY конфитюр от вишни. Плодовете използвани за приготвянето на тези изключително вкусни конфитюри са внимателно подбрани от цял свят. Техният уникален вкус се дължи, освен на качеството на плодовете ,на бавния процес на производство и на малкото количест..
7,99 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)