Възможни варианти
Описание
Отглеждана на 1800м надморска височина, тази 100% Арабика притежава изключително приятна киселинност и леко тяло. С нотки на портокалова кора и захаросани плодове, придружени от невероятният послевкус на ванилия, това кафе носи истинско вълшебство с всяка глътка.
Регион Nyeri се намира в централна Кения и е известен с отличното си качество на кафето, което произвежда. Кафетата от Кения притежават силна , но много приятна киселинност и са считани за едни от най-добрите в света. Вкусовите характеристики на това кафе изискват един по-различен начин на изпичане, за да бъдат подчертани по най-добрият начин. Едно наистина прекрасно и различно предложение.
Надморска височина: 1700 – 1800 м
Метод: мокър
Беритба: Ноември - Декември
100% Арабика
Аромат: 5/5
Тяло: 3/5
Интензивност: 3/5
Начин на изпичане: Light/Medium