Поради голямото натоварване, поръчки направени след 22.11.19г. могат да бъдат забавени повече от обявените  за доставка два работни дни.
Тел. номера временно могат да бъдат недостъпни.
 Моля да ни извините.
Търсене
0,00 лв.
*** ***

Бисквитена лъжичка Chocup - 12 бр.

Описание на продукта: лека вафлена лъжичка

Начин на употреба: за директна консумация от деца и възрастни (да не се консумира от лица с непоносимост към глутен и с диабет). ChoCups, консумирани с прясно или кисело мляко са с балансиран вкус, подходящ за консумация и от деца.

Единично тегло: 9 g +/- 5%, от da 8,55g до 9,45g, в зависимост от степента на влажност и температурата на съхранение.

Хранителна информация за 100 g продукт: 485 kcal, равняващи се на 2.028 kJ, от които 6 g протеин, 59 g въглехидрати и 30 g мазнини.

Състав: пшенично брашно, захар, рафинирана кокосова мазнина, царевично олио, царевично нишесте, емулгатори: соев лецитин, декстроза, мляко на прах, яйчен жълтък на прах, сол, соево брашно, натурален карамел, аромати.

Характеристики и състав: Продуктът съдържа всички съставки и полуготови смеси, описани в състава. Всички съставки са в съответствие с действащите закони за производство на хранителни продукти на ЕС и отговарят на системата за самоконтрол на HACCP.

Температура на съхранение: 10°C < TC < 25°C. Не излагайте на висока температура и/или не съхранявайте продължително на слънчева светлина.

Идеална тампература на употреба (ТУ): -35°C < ТУ < 90°C.

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Бисквитена лъжичка Chocup - 12 бр.

  • Наличност: до 2-3 дни
  • Марка: Chocup
  • Модел: 36004

  • 3,15 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА