Във връзка с въпроси по повод на обявеното извънредно положение в Страната, Ви информираме, че Cafemag.bg продължава да работи на пълен капацитет.  Всички служители са инструктирани и са взети необходимите мерки, спрямо съветите на здравните експерти.
Търсене
0,00 лв.
*** ***

Бисквитена лъжичка Chocup - 12 бр.

Описание на продукта: лека вафлена лъжичка

Начин на употреба: за директна консумация от деца и възрастни (да не се консумира от лица с непоносимост към глутен и с диабет). ChoCups, консумирани с прясно или кисело мляко са с балансиран вкус, подходящ за консумация и от деца.

Единично тегло: 9 g +/- 5%, от da 8,55g до 9,45g, в зависимост от степента на влажност и температурата на съхранение.

Хранителна информация за 100 g продукт: 485 kcal, равняващи се на 2.028 kJ, от които 6 g протеин, 59 g въглехидрати и 30 g мазнини.

Състав: пшенично брашно, захар, рафинирана кокосова мазнина, царевично олио, царевично нишесте, емулгатори: соев лецитин, декстроза, мляко на прах, яйчен жълтък на прах, сол, соево брашно, натурален карамел, аромати.

Характеристики и състав: Продуктът съдържа всички съставки и полуготови смеси, описани в състава. Всички съставки са в съответствие с действащите закони за производство на хранителни продукти на ЕС и отговарят на системата за самоконтрол на HACCP.

Температура на съхранение: 10°C < TC < 25°C. Не излагайте на висока температура и/или не съхранявайте продължително на слънчева светлина.

Идеална тампература на употреба (ТУ): -35°C < ТУ < 90°C.

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Бисквитена лъжичка Chocup - 12 бр.

  • Наличност: до 2-3 дни
  • Марка: Chocup
  • Модел: 36004

  • 3,15 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА