Предвид извънредното положение и голямото натоварване на куриерските фирми, може да има забавяне на доставката.  Моля да ни извините за неудобството. Благодарим за разбирането.
Търсене
0,00 лв.
*** ***

Шоколадова чаша Chocup - 12 бр.

Описание на продукта: лека вафлена чаша за топли или студени напитки (течни или твърди, кремове), поктира отвътре с лек шоколадов фондан. Сладкиш, вафла и шоколад в едно.

Начин на употреба: за директна консумация от деца и възрастни (да не се консумира от лица с непоносимост към глутен и с диабет). ChoCups, консумирани с прясно или кисело мляко са с балансиран вкус, подходящ за консумация и от деца.

Обемно съдържание на чашките: около 60, 30 и 15 ml

Единично тегло: 9 g +/- 5%, от da 8,55g до 9,45g, в зависимост от степента на влажност и температурата на съхранение.

Хранителна информация за 100 g продукт: 485 kcal, равняващи се на 2.028 kJ, от които 6 g протеин, 59 g въглехидрати и 30 g мазнини.

Състав: черен шоколад (77%) с минимум 60,1% съдържание на какао (какаова паста, захар, какаово масло, емулгатор: соев лецитин, аромати), пшенично брашно, захар, рафинирана кокосова мазнина, царевично олио, царевично нишесте, емулгатори: соев лецитин, декстроза, мляко на прах, яйчен жълтък на прах, сол, соево брашно, натурален карамел, аромати.

Характеристики и състав: Продуктът съдържа всички съставки и полуготови смеси, описани в състава. Всички съставки са в съответствие с действащите закони за производство на хранителни продукти на ЕС и отговарят на системата за самоконтрол на HACCP.

Температура на съхранение: 10°C < TC < 25°C. Не излагайте на висока температура и/или не съхранявайте продължително на слънчева светлина.

Идеална тампература на употреба (ТУ): -35°C < ТУ < 90°C.

Подходящи за употреба с: еспресо, кафе, алкохол, спиртни напитки, ликьор, сладолед, шербет, мляко, топли и студени кремове, напитки като цяло, плодови сокове, кисело мляко/йогурт.

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Шоколадова чаша Chocup - 60 ml, 12 бр.

  • Наличност: до 2-3 дни
  • Марка: Chocup
  • Модел: 36001

  • 13,30 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА