Търсене
0,00 лв.
*** ***

Приставката Classic за разпенване на млякото дозира пара, като по този начин Ви позволява лесно да приготвите кадифеногладка млечна пяна за Вашето капучино. Нещо повече – тъй като се състои само от две части, приставката Classic за разпенване на млякото е и лесна за почистване.

Неустоимият вкус и аромат на кафе от пресни зърна е само на едно докосване разстояние. Интуитивният сензорен дисплей ви позволява лесно да изберете любимото си кафе.

Регулирайте силата и количеството на напитката чрез менюто “My Coffee Choice”. Изберете лесно от три различни настройки според вашите предпочитания.

Издръжливите керамични мелачки могат да се регулират в 12 стъпки, така че да можете да превърнете зърната във всичко – от изключително фино прахообразно смилане до грубо смилане.

Блокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно. Подвижният блок за приготвяне Ви позволява да го почиствате изцяло само чрез изплакване под течаща вода.

Лесно почистване и поддръжка на кафемашината с автоматична програма, която ви уведомява кога трябва да я почистите от накипа. Можете да регулирате честотата на тази процедура, за да съответства на твърдостта на водата в дома Ви.

Капацитет на съда за отпадъци: 12 чаши 

Честота: 50 Hz 

Макс. височина на чашата: 150 мм 

Напрежение: 230 V 

Цвят: Матово черно 

Дължина на кабела: 100 см  

Тегло: 7,5 кг 

Размери: 247x366x434 мм 

Вместимост за кафе на зърна: 275 гр 

Обем на воден резервоар: 1,8 л 

Съвместимост на филтъра: AquaClean 

Налягане: 15 бара

Контейнер за отпадъци  

Воден резервоар 


Получавате подарък- 2 бр. прясно изпечено кафе ALDA Guest Blend- 500 g


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Aвтоматична машина за еспресо Philips Series 2200

  • Наличност: Ограничена наличност
  • Марка: Philips
  • Модел: 04169
  • Наградни точки: 699

  • 699,00 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА