Поради голямото натоварване, поръчки направени след 22.11.19г. могат да бъдат забавени повече от обявените  за доставка два работни дни.
Тел. номера временно могат да бъдат недостъпни.
 Моля да ни извините.
Търсене
0,00 лв.
*** ***

Приставката Classic за разпенване на млякото дозира пара, като по този начин Ви позволява лесно да приготвите кадифеногладка млечна пяна за Вашето капучино. Нещо повече – тъй като се състои само от две части, приставката Classic за разпенване на млякото е и лесна за почистване.

Неустоимият вкус и аромат на кафе от пресни зърна е само на едно докосване разстояние. Интуитивният сензорен дисплей ви позволява лесно да изберете любимото си кафе.

Регулирайте силата и количеството на напитката чрез менюто “My Coffee Choice”. Изберете лесно от три различни настройки според вашите предпочитания.

Издръжливите керамични мелачки могат да се регулират в 12 стъпки, така че да можете да превърнете зърната във всичко – от изключително фино прахообразно смилане до грубо смилане.

Блокът за приготвяне е сърцето на всяка напълно автоматична кафемашина и трябва да бъде почистван редовно. Подвижният блок за приготвяне Ви позволява да го почиствате изцяло само чрез изплакване под течаща вода.

Лесно почистване и поддръжка на кафемашината с автоматична програма, която ви уведомява кога трябва да я почистите от накипа. Можете да регулирате честотата на тази процедура, за да съответства на твърдостта на водата в дома Ви.

Капацитет на съда за отпадъци: 12 чаши 

Честота: 50 Hz 

Макс. височина на чашата: 150 мм 

Напрежение: 230 V 

Цвят: Матово черно 

Дължина на кабела: 100 см  

Тегло: 7,5 кг 

Размери: 247x366x434 мм 

Вместимост за кафе на зърна: 275 гр 

Обем на воден резервоар: 1,8 л 

Съвместимост на филтъра: AquaClean 

Налягане: 15 бара

Контейнер за отпадъци  

Воден резервоар 

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Aвтоматична машина за еспресо Philips Series 2200

  • Наличност: Ограничена наличност
  • Марка: Philips
  • Модел: 04169
  • Наградни точки: 699

  • 699,00 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА