Търсене
0,00 лв.
*** ***

Wacaco - NANOVESSEL

  • Наличност: ограничена наличност
  • Марка: Wacaco
  • Модел: 08101
  • Наградни точки: 64

  • 73,99 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА

Wacaco - NANOVESSEL

Размер: 146x62x62 mm 
Тегло: 190 g 
Капацитет на водата: 210 ml 
Материали: Полипропилен, неръждаема стомана 

Nanovessel е бутилка с вакуумна изолация 3 в 1 - Tumbler, Tea Infuser и Water Cank и е изработена от неръждаема стомана. Поддържа напитката ви гореща или студена достатъчно дълго, за да запази всички вкусове и свежест. Снабдена с филтърна мрежа и можете да приготвите чая си директно в него. Отстраняващият се капак и филтърният елемент са лесни за сваляне и почистване.

Nanovessel е оразмерен, за да побере повечето държачи за автомобилни чаши. Най-важното е, че Nanovessel е 100% съвместим с Nanopresso. Не губете време да наливате гореща вода от вакуумна колба в резервоар за вода на Нанопресо. Nanovessel може да се монтира директно върху Nanopresso и да се използва като голям изолиран резервоар за вода. Nanovessel е перфектната добавка към вашето Nanopresso.

ЗАБЕЛЕЖКА: Когато е монтиран на Nanopresso, Nanovessel не може да осигури изотермичната си функция. Топлата вода трябва да се съхранява в Nanovessel, като капакът й е закрепен, за да поддържа най-добрите горещи характеристики. Nanovessel не трябва да се включва на Nanopresso повече от необходимото време, необходимо за извличане на чаша кафе (максимум 1-2 минути). Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър