Търсене
0,00 лв.
*** ***

Новата патентована кафеварка Bialetti Brikka R Black има по-голям капацитет, черен долен контейнер и специален механизъм в клапана за образуването на пяна.

Индикаторът в горния контейнер гарантира употребата на точното количество вода. Кафеварката е подходяща за газови, електрически и стъклокерамични котлони.

Едноименната марка италиански кафеварки Bialetti предлага елегантни първокачествени модели кафеварки и в България.

Какво е необходимо за приготвянето на кафе еспресо, наситено и с кадифена консистенция? Brikka…

Това е единствената кафеварка, с която може да получите такова кафе, направено на домашния котлон. Тайната е следната: кафе концентрацията за една доза от 30 мл е двойно повече в сравнение с Moka метода. Разбира се, тайната не е само тази. Brikka разполага с специален патентован клапан в тръбичката, от която излиза чудесната напитка. Благодарение именно на този клапан налягането, под което става екстракцията е два пъти по-голямо в сравнение с това при традиционното кафе. Така резултатът е  запомняща се мекота, плътност и наситеност, които отключват всички сетива.

ВАЖНО: Водата се измерва в горното тяло до обозначението H2O и не бива да го надвишава, а клапанът трябва да бъде максимално затегнат.


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Кафеварка Bialetti Brikka Rn- 2 чаши

  • Наличност: На склад
  • Марка: Bialetti
  • Модел: 50021
  • Наградни точки: 65

  • 69,00 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА