Меню
Кошница

Costa Coffee

Мляно кафе Costa Coffee Crema - 200 гр
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3224
Мляно кафе Costa Coffee Crema Roast е бленд  от Арабика от Латинска Америка и Робуста от Индия.Тъмното изпичане на това кафе му придава нотки на тъмен шоколад и портокалова кора, карамел и печени ядки. Идеалният бленд за ценителите на кафе. Интензитет 9Опаковката съдържа 200 гр. мляно кафе..
7,99 лв.
Мляно кафе Costa Coffee Colombia - 200 гр Мляно кафе Costa Coffee Colombia - 200 гр
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3221
Мляно кафе Costa Coffee Colombian Roast е бленд от Колумбийско кафе 100 % Арабика. Кафе с наситен аромат и медено - портокалови нюанси. Средното изпичане на това кафе му придава изразена нотка на карамелен аромат. Идеалният бленд за ценителите на кафе. Интензитет 7Опаковката съдържа 200 гр..
10,99 лв.
Мляно кафе Costa Coffee  Medium Blend - 200 гр Мляно кафе Costa Coffee  Medium Blend - 200 гр
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3222
Мляно кафе Costa Coffee Medium Blend  е бленд от  Арабика и Робуста, който му придава вкус на бисквитки, когато се комбинира с мляко. В същото време, приготвено на еспресо, това кафе е много пивко, с изразен вкус на тъмен карамел и печени ядки.Бавното изпичане на това кафе му придава  ..
7,99 лв.
Мляно кафе Costa Coffee  Bright Blend - 200 гр Мляно кафе Costa Coffee  Bright Blend - 200 гр
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3223
Мляно кафе Costa Coffee Bright blend е бленд от 100 % Арабика, комбинация от най-добрите кафета от Южна Америка, внимателно подбрани заради техния уникален вкус. Насладете се на богат шоколадов аромат в контраст с изискани цитрусови нотки и лека нотка на сладък карамел.Средното изпичане на това кафе..
10,99 лв.
Мляно кафе COSTA CAFFEE  Dark Blend - 200 гр Мляно кафе COSTA CAFFEE  Dark Blend - 200 гр
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3225
Мляно кафе  COSTA CAFFEE Dark Blend  е бленд от Арабика и Робуста с ясно изразен вкус на натурален шоколад. Тъмното изпичане на това кафе му придава наситен карамелен аромат, печени ядки и богати шоколадови нюанси. Идеалният бленд за перфектното еспресо и за любителите на интензивният вкус..
7,99 лв.
Безкофеионово мляно кафе Costa Coffee Decaf - 200 гр Безкофеионово мляно кафе Costa Coffee Decaf - 200 гр
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3226
Мляно кафе Costa Coffee Decaf е бленд създаден от внимателно подбрани зърна Арабика и висококачествена Робуста. За отделянето на кофеина от това наситено,ароматно кафе е използван напълно естествен метод. Това позволява да се запазят изцяло вкусовите качества на зърната.Насладете се на лека плътност..
10,99 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)