Меню
Кошница

Senseo

Senseo са вдъхновени от италианската традиция. 

Производител: Senseo Модел: 2803
Отпий и се наслади на тази невероятна комбинация от кафе и мляко, с неустоима млечна пяна.Senseo Cappuccino има нежен млечен вкус, с перфектен завършек от плътна пяна. Подходящо за специални моменти на наслада.Дозите са съвместими с кафемашини SenseoОпаковката съдържа 8 бр. хартиени моно дози.ESE ст..
6,99 лв.
Производител: Senseo Модел: 2804
Балансиран бленд от средно изпечени кафе зърна – за богат кафе вкус и плътен каймак. Кафе зърната за този бленд са внимателно подбрани и изпечени така, че да придобият светло кафяв цвят, създавайки завършен и леко плодов профил.Дозите са съвместими с кафемашини Senseo.Опаковката съдържа 16 бр. харти..
6,99 лв.
Производител: Senseo Модел: 2800
Бленд от тъмно изпечени кафе зърна, с интензивен вкус и аромат.Extra Strong впечатлява със силния си и наситен аромат. Тайната e тъмно изпечени кафе зърна за експресивен стил кафе, с екстра интензитет.Дозите са съвместими с кафемашини SenseoОпаковката съдържа 16 бр. хартиени моно дози.ESE стандартSe..
6,99 лв.
Производител: Senseo Модел: 2809
Наслади се на богатия и плътен вкус на балансирания бленд от тъмно изпечени кафе зърна за наситен вкус и аромат.Senseo Strong e правилното кафе за силните моменти – тъмно изпечени кафе зърна за богат вкус и плътен каймак.Дозите са съвместими с кафемашини SenseoОпаковката съдържа 16 бр. хартиени моно..
6,99 лв.
Производител: Senseo Модел: 2802
Интензивно и тъмно изпечено кафе, вдъхновено от италианската традиция. Подходящо за приготвяне като еспресо кафе напитка.Senseo Italian Style има интензивен вкус благодарение на тъмно изпечените кафе зърна. Подходящ бленд за еспресо кафе напитка.Дозите са съвместими с кафемашини SenseoОпаковката съд..
6,99 лв.
Производител: Senseo Модел: 2801
Силен и ароматен бленд, в италиански стил, който е подходящ както за основа на млечни напитки, така и за самостоятелна консумация.Внимателно подбраните кафе зърна за този бленд са изпечени до златно кафяв цвят, създавайки балансиран и завършен вкусов профил.Дозите са съвместими с кафемашини Senseo...
6,99 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)