Търсене
0,00 лв.
*** ***

Насладете се на вкусно пътуване до Етиопия с Baristo Zege 100% Арабика. 

Полуостров  Зеге се намира на югозападния бряг на езерото Тана в Етиопия. Езерото е най-голямото в страната и дава началото на река Сини Нил. Полуостровът е известен с уникалните си манастири, основани между 14ти и 17ти век и гъстите си тропически гори.    

Въпреки, че Зеге не е толкова известен кафе район в Етиопия, кафе на полуострова се отглежда от незапомнени времена. В зелените гори на надморска височина от 1 850 метра, кафе дърветата растат свободно и времето за прибиране на реколтата е от февруари до март. Според местните жители кафето се смята за свещено и благословено. Кафените зърна са събрани от местните производители на кафе от горите на Зеге. Естественият процес, при който прясно събраните кафе зърна се сушат директно при срещата със слънчевите лъчи е познат като натурален метод на преработка. 

Baristo Zege е истинско вкусно изживяване за всички любители на кафето. Усеща се леко балансирана киселинност и прекрасен послевкус на червени плодове.

Всяка наша кафе доза Baristo Zege е индивидуално опакована във фолио, за да гарантираме запазване на богатия кафе аромат.


Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Кафе дози Baristo Specialty Coffee Zege 14 бр.

  • Наличност: На склад
  • Марка: Baristo
  • Модел: 1626
  • Наградни точки: 11

  • 11,20 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА