Меню
Кошница

Lavazza


Производител: Lavazza Модел: 3728
LAVAZZA EXPERT Crema&Aroma е бленд от 70% Арабика от Бразилия и Африка и 30% Робуста от централна Америка. Насладете се на перфектно балансирана смес от кафета с постоянен кадифен каймак и богат аромат. В нея се отличават вкусови нотки на сушени плодове, какао и дърво.  EXPERT серията на LA..
36,90 лв.
Производител: Lavazza Модел: 07002
Кафе на зърна Lavazza Qualita Rossa 1 кг.ПРОИЗХОД: Африка, БразилияСЪСТАВ: арабика и робустаКафето Lavazza Qualita Rossa умело съчетава Африканска Робуста и Бразилска Арабика. Това кафе е плътно, с богат аромат, перфектен избор за едно по-приятно събуждане и зареждане с енергия за предстоящите събит..
34,00 лв.
Кафе на зърна Lavazza Gusto Pieno- 1кг
-15 %
Производител: Lavazza Модел: 07109
С богатия си аромат и нежен вкус е подходящ за интензивно започване на деня.Най-продаваното кафе Lavazza за вендинг автомати. Lavazza Gusto Pieno има отчетлив вкус с дървесни нотки. Зърната Арабика и Робуста са тъмно изпечени, за да разгърнат своя интензивен аромат. Дайте летящ старт на деня си с ча..
26,35 лв. 31,00 лв.
Производител: Lavazza Модел: 3729
LAVAZZA EXPERT Aroma Top е бленд от 100% кафе на зърна Арабика от сертифицирани плантации Rainforest Aliance, които се славят със сладък и изискан аромат. Насладете се на еспресо с фина киселинност, зърнени нотки и продължителен вкус на сушени плодове.Rainforest Alliance удостоверява, че това кафе и..
39,90 лв.
Кафе на зърна Lavazza Gusto Forte – 1кг
-15 %
Производител: Lavazza Модел: 07108
С богатия си аромат и нежен вкус е подходящ за интензивно започване на деня.Най-продаваното кафе Lavazza за вендинг автомати. Балансирано кафе, което е силно и ароматно, с последователен крем, който приятно ще изненада клиентите ви. Lavazza Guesto Forte на Lavazza е съчетание на кафе събрано от най-..
24,66 лв. 29,00 лв.
Производител: Lavazza Модел: 07003
Кафе на зърна Lavazza Crema Aroma 1 кг.ПРОИЗХОД: Централна и Южна Америка, АфрикаСЪСТАВ: арабика и робустаКафето Lavazza Crema съчетава висококачествени сортове Aрабика от Централна и Южна Америка и селектирана Робуста от Африка. Тази интензивна смес придава на кафето силен аромат и плътен вкус с де..
37,49 лв.
Производител: Lavazza Модел: 7078
Кафе на зърна  Lavazza Qualita Oro е смес от специално селектирани сортове 100% Арабика от Централна Америка и Африка. Насалдете се на кафе подходящо за тези, които обичат чист аромат и дълготраен интензивен послевкус.Характеристики :Изпичане : светло/ бавноАроматни нотки : Цветя и плодовеОпако..
41,99 лв.
Производител: Lavazza Модел: 07111
Кафето Lavazza Crema съчетава висококачествени сортове Aрабика от Централна и Южна Америка и селектирана Робуста от Африка. Тази интензивна смес придава на кафето силен аромат и плътен вкус с дебел каймак...
42,90 лв.
Производител: Lavazza Модел: 071121
Lavazza ¡Tierra! е селекция от най-добрите Rainforest Alliance арабика сортове , 100% природосъобразно, балансирано и кадифено еспресо, с шоколадови нотки и аромат на плодове и цветя. Проектът TIERRA стартира през 2002 г., за да се подобрят условията на живот, социалното развитие и икономическия рас..
44,90 лв.
Производител: Lavazza Модел: 07112
С богатия си аромат и нежен вкус е подходящ за интензивно започване на деня.Lavazza Gran Espresso притежава наситен аромат на черен шоколад и лек кремообразен каймак с плътен вкус. Микса от сортове 40% Арабика и 60% Робуста прави еспресото толкова неустоимо, че няма да можете да му устоите. Grand Es..
39,00 лв.
Производител: Lavazza Модел: 07110
С богатия си аромат и нежен вкус е подходящ за интензивно започване на деня.Кафе Lavazza е смесица от бразилско сладко кафе от централна Америка с деликатен индонезийски мек и интензивен вкус. Lavazza Super Crema е кафе за всички случаи – аромонично със силни вкусове.Съставът му е 60% кафе на зърна ..
39,00 лв.
Производител: Lavazza Модел: 071123
Lavazza ¡Tierra! е селекция от най-добрите Rainforest Alliance арабика сортове , 100% природосъобразно, балансирано сладко и кадифено с намек за карамел и лешник. Проектът TIERRA стартира през 2002 г., за да се подобрят условията на живот, социалното развитие и икономическия растеж на земеделските о..
54,90 лв.
Производител: Lavazza Модел: 071120
Пълноценен бленд от кафета с приятно балансирани аромати на шоколад и сушени плодове и с гладък послевкус на горчиво какао.Произход: Естествени арабика от Бразилия, качествена измита индийски арабика и робуста от остров Ява...
49,00 лв.
Производител: Lavazza Модел: 071122
Ако търсите висококачествено занаятчийско кафе, за Вас е това изключително бразилско  кафе Lavazza Лаваца Тиера Бризилия 70% арабика.Премиум комбинация от фини бразилски кафета Арабика с внимателно подбрани измити зърна Робуста, които произвеждат еспресо с повишен вкусов профил и интензивност. Интен..
44,90 лв.
Производител: Lavazza Модел: 071125
Кафето Lavazza Espresso съчетава oтбрани зърна от сорта Арабика 100% , което му придава висококачествения и характерен фин вкус. Това кафе е ароматично, идеално е за еспресо и дълго кафе...
48,00 лв.
Производител: Lavazza Модел: 071124
Кафето Lavazza Gold Selection е специално селектирана смес от висококачествени сортове Арабика и Робуста, добити от най-добрите кафе плантации в Бразилия, Централна Америка и Азия. Това кафе е добре балансирано, със силен аромат. Подходящо е за тези, които обичат Капучино и Лате.Състав: Арабика 80% ..
45,90 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)