Във връзка с въпроси по повод на обявеното извънредно положение в Страната, Ви информираме, че Cafemag.bg продължава да работи на пълен капацитет.  Всички служители са инструктирани и са взети необходимите мерки, спрямо съветите на здравните експерти.
Търсене
0,00 лв.
*** ***

СЪСТАВ: арабика и робуста

Кафе Julius Meinl Crem Caffe Red and Green е ароматна комбинация от подбрани зърна Арабика от най-добрите насаждения в Южна Америка и Робуста от Африка и Азия. Кафе с интензивен аромат и наситен богат вкус - перфектно сутрин или възможност за ободряване през целия ден. За разлика от други смеси Julius Meinl, които се пекат в Австрия, тази смес е родена в Триест, Италия. Внимателно подбраните зелени зърна се поддават на леко печене, придобивайки балансиран, кадифен вкус и аромат.

Със своя повече от 150-годишен опит Julius Meinl са внесли съвършенство във всяка една стъпка от своето производство, резултат на което е безспорното премиум качество на всички кафета, носещи едноименната марка. 

Кафетата от гамата Julius Meinl са внимателно селектирани от най-добрите региони за отглеждане на кафе в света. Благодарение на персоналния контакт с всеки фермер, кафе зърната се доставят директно от малки ферми и плантации - така свежестта и богатият аромат, които стигат до Вашата чаша, са гарантирани.

Продуктът е в срок на годност, напечатан върху неговата опаковка.

Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина.

За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Julius Meinl Crem Caffe Red and Green - кафе на зърна - 1 kg

  • Наличност: На склад
  • Марка: Julius Meinl
  • Модел: 060107
  • Наградни точки: 46

  • 46,00 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА