Меню
Кошница

Costa Coffee

Кафе на зърна COSTA CAFFEE  Medium Blend - 1 кг
Ново
Производител: Costa Coffee Модел: 3228
Кафе на зърна COSTA COFFEE Medium Blend  е бленд от  Арабика и Робуста, който му придава вкус на бисквитки, когато се комбинира с мляко. В същото време, приготвено на еспресо, това кафе е много пивко, с изразен вкус на тъмен карамел и печени ядки.Бавното изпичане на това кафе му придава&nb..
43,99 лв.
Кафе на зърна COSTA CAFFEE  Bright Blend - 1 кг
Ново
Производител: Costa Coffee Модел: 3227
Кафе на зърна COSTA COFFEE Bright blend е бленд от 100 % Арабика, комбинация от най-добрите кафета от Южна Америка, внимателно подбрани заради техния уникален вкус. Насладете се на богат шоколадов аромат в контраст с изискани цитрусови нотки и лека нотка на сладък карамел.Средното изпичане на това к..
49,99 лв.
Кафе на зърна COSTA CAFFEE  Crema - 1 кг
Ново
Производител: Costa Coffee Модел: 3229
Кафе на зърна COSTA COFFEE Crema Roast е бленд  от Арабика от Латинска Америка и Робуста от Индия.Тъмното изпичане на това кафе му придава нотки на тъмен шоколад и портокалова кора, карамел и печени ядки. Идеалният бленд за ценителите на кафе. Интензитет 9Опаковката съдържа 1 кг. кафе на з..
41,99 лв.
Кафе на зърна COSTA CAFFEE  Dark Blend - 1 кг
Ново не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3230
Кафе на зърна COSTA CAFFEE Dark Blend  е бленд от Арабика и Робуста с ясно изразен вкус на натурален шоколад. Тъмното изпичане на това кафе му придава наситен карамелен аромат, печени ядки и богати шоколадови нюанси. Идеалният бленд за перфектното еспресо и за любителите на интензивният вкус.&n..
43,99 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)