Меню
Кошница

Caffitaly

Италианско кафе на зърна Caffitaly  Gold Taste. Може да разгледате на Cafemag.bg

Кафе на зърна Gold Taste Delizioso – 0,500 kg
Ново
Производител: Caffitaly System Модел: 2011
Кафе на зърна Gold Taste Delizioso e комбинация със сладък и деликатен вкус, с пътност и леко балансиран подсладен  послевкус с нотки на какао, плодове и бадеми.Опаковката съдържа 0,500 кг. кафе на зърна.Произход: Южноамериканска арабикаСъстав: 100% Арабика..
24,90 лв.
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Prezioso – 1 kg
Ново
Производител: Caffitaly System Модел: 2001
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Prezioso e eспресо от чиста Арабика, с богат, приятен и балансиран вкус и аромат на централно и южно-американско кафе. Благодарение на намаленото съдържание на кофеин е префектно за пиене по всяко време.Опаковката съдържа 1 кг. кафе на зърна.Произход: Централна и Южна..
48,00 лв.
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Prezioso – 0,500 kg
Ново
Производител: Caffitaly System Модел: 2008
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Prezioso e eспресо от чиста Арабика, с богат, приятен и балансиран вкус и аромат на централно и южно-американско кафе. Благодарение на намаленото съдържание на кофеин е префектно за пиене по всяко време.Опаковката съдържа 0,500 кг. кафе на зърна.Произход: Централна и ..
24,90 лв.
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Intenso – 1 kg
Ново
Производител: Caffitaly System Модел: 3632
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Intenso e смес от южно американска арабика с оживен принос на индийска робуста, за да обогати тона и индивидуалността на кафето със завършен кадифен вкус. Идеално за пиене сутрин и след хранене.Опаковката съдържа 1 кг. кафе на зърна.Произход: Южна Америка, ИндияС..
44,00 лв.
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Intenso – 0,500 kg
Ново
Производител: Caffitaly System Модел: 2009
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Intenso e смес от южно американска арабика с оживен принос на индийска робуста, за да обогати тона и индивидуалността на кафето със завършен кадифен вкус. Идеално за пиене сутрин и след хранене.Опаковката съдържа 0,500 кг. кафе на зърна.Произход: Южна Америка, Ин..
22,90 лв.
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Corpozo – 1 kg
Ново
Производител: Caffitaly System Модел: 2003
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Corpozo е смес от азиатски робусти с изразен темперамент, обокатени и омекотени с арабика. Азиатската робуста подсилва индивидуалността на кафето със завършен кадифен вкус. Идеално за пиене сутрин и след хранене.Опаковката съдържа 1 кг. кафе на зърна. Произход: А..
44,00 лв.
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Corpozo – 0,500 kg
Ново
Производител: Caffitaly System Модел: 2010
Кафе на зърна Ecaffe Gold Taste Corpozo е смес от азиатски робусти с изразен темперамент, обокатени и омекотени с арабика. Азиатската робуста подсилва индивидуалността на кафето със завършен кадифен вкус. Идеално за пиене сутрин и след хранене.Опаковката съдържа 0.500 кг. кафе на зърна. Произхо..
22,90 лв.
Кафе на зърна  Gold Taste Delizioso – 1 kg
Ново
Производител: Caffitaly System Модел: 3631
Кафе на зърна Gold Taste Delizioso e комбинация със сладък и деликатен вкус, с пътност и леко балансиран подсладен  послевкус с нотки на какао, плодове и бадеми.Опаковката съдържа 1 кг. кафе на зърна.Произход: Южноамериканска арабикаСъстав: 100% Арабика..
48,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)