Меню
Кошница

Caffitaly

Италианско кафе на зърна Caffitaly  Gold Taste. Може да разгледате на Cafemag.bg

Производител: Caffitaly System Модел: 2009
Кафе на зърна Caffitaly Gold Taste Intenso e смес от южно американска арабика с оживен принос на индийска робуста, за да обогати тона и индивидуалността на кафето със завършен кадифен вкус. Идеално за пиене сутрин и след хранене.Опаковката съдържа 0,500 кг. кафе на зърна.Произход: Южна Америка,..
22,90 лв.
Производител: Caffitaly System Модел: 2003
Кафе на зърна Caffitaly Gold Taste Corpozo е смес от азиатски робусти с изразен темперамент, обокатени и омекотени с арабика. Азиатската робуста подсилва индивидуалността на кафето със завършен кадифен вкус. Идеално за пиене сутрин и след хранене.Опаковката съдържа 1 кг. кафе на зърна. Про..
44,00 лв.
Производител: Caffitaly System Модел: 2001
Кафе на зърна Caffitaly Gold Taste Prezioso e eспресо от чиста Арабика, с богат, приятен и балансиран вкус и аромат на централно и южно-американско кафе. Благодарение на намаленото съдържание на кофеин е префектно за пиене по всяко време.Опаковката съдържа 1 кг. кафе на зърна.Произход: Централна и Ю..
48,00 лв.
Производител: Caffitaly System Модел: 2008
Кафе на зърна Caffitaly Gold Taste Prezioso e eспресо от чиста Арабика, с богат, приятен и балансиран вкус и аромат на централно и южно-американско кафе. Благодарение на намаленото съдържание на кофеин е префектно за пиене по всяко време.Опаковката съдържа 0,500 кг. кафе на зърна.Произход: Цент..
24,90 лв.
Производител: Caffitaly System Модел: 2011
Кафе на зърна Gold Taste Delizioso e комбинация със сладък и деликатен вкус, с пътност и леко балансиран подсладен  послевкус с нотки на какао, плодове и бадеми.Опаковката съдържа 0,500 кг. кафе на зърна.Произход: Южноамериканска арабикаСъстав: 100% Арабика..
24,90 лв.
Производител: Caffitaly System Модел: 2010
Кафе на зърна Caffitaly Gold Taste Corpozo е смес от азиатски робусти с изразен темперамент, обокатени и омекотени с арабика. Азиатската робуста подсилва индивидуалността на кафето със завършен кадифен вкус. Идеално за пиене сутрин и след хранене.Опаковката съдържа 0.500 кг. кафе на зърна. ..
22,90 лв.
Производител: Caffitaly System Модел: 3631
Кафе на зърна Gold Taste Delizioso e комбинация със сладък и деликатен вкус, с пътност и леко балансиран подсладен  послевкус с нотки на какао, плодове и бадеми.Опаковката съдържа 1 кг. кафе на зърна.Произход: Южноамериканска арабикаСъстав: 100% Арабика..
48,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)