Във връзка с въпроси по повод на обявеното извънредно положение в Страната, Ви информираме, че Cafemag.bg продължава да работи на пълен капацитет.  Всички служители са инструктирани и са взети необходимите мерки, спрямо съветите на здравните експерти.
Търсене
0,00 лв.
*** ***

Отглеждано на 2 000 м надморска височина, тази мита Арабика притежава средно наситено тяло и интересна киселинност, придружени от цветни нотки и цитрусови аромати, напомнящи портокал и бергамот.В послевкуса се усещат нежните нотки на плодове и подправки.

 

Сидамо е един от трите региона (заедно с Харар и Иргашефе), които са спечелили широко признание за отличното качество на кафето. В Сидамо се произвеждат както натурални, така и кафета, преминали през мокра обработка и са изключително популярни сред тези, които обичат плодовите черти на кафето и наситения аромат.

 

Регионът се сформира след като Етиопия получава независимост от Италия през 1942 г. Кръстен е на местно племе, наречено Сидама. В този регион се отглеждат едни от най-високо растящите кафета в Етиопия.

 

РегионSidamo Guju

Надморска височина1 400 – 2 200 м

Методмокър

Беритба: от октомври до януари

 

100% Арабика

Аромат: 5/5

Тяло: 3/5

Интензивност: 3/5

Начин на изпичанеMedium


Мила Иванова 12.02.2020

Много наситен, интересен и балансиран вкус. Много приятно изненадана съм от този бленд. Препоръчвам всички кафета от марката ALDA Speciality Coffee

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

ALDA Ethiopia - кафе на зърна - 500 g

  • Наличност: На склад
  • Марка: ALDA Speciality Coffee
  • Модел: 4220
  • Наградни точки: 33

  • 32,80 лв.


Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА