Меню
Кошница

REMACAFFE

Производител: REMACAFFE Модел: 3550
Forte е изкусно създаден аромат от специалистите на REMACAFFÉ. Съюзът между превъзходни сортове Арабика и Робуста придава на този бленд с чувствително интензивен вкус, но и с деликатни нотки на какао и горчив шоколад. Кремата е с типично тъмно кафяв цвят, плътна и компактна. Добре структурираното тя..
7,90 лв.
Производител: REMACAFFE Модел: 3551
Intenso е изкусно създаден бленд от специалистите на REMACAFFÉ.Този бленд се ражда от добре балансирано кафе със силен вкус и невероятна крема, присъщи за традиционното италианско еспресо. INTENSO е кафе, което оставя приятен и изключително траен послевкус.  Капсулите REMACAFFÉ Intenso са ..
7,90 лв.
Производител: REMACAFFE Модел: 3543
REMACAFFE Delicato Premium Selection е смес от централноамериканско кафе от Бразилия и Гватемала. Тази луксозна смес включва висококачествени зърна Арабика, известни със своите гладки, шоколадови вкусове и плътни профили. Насладете се на хармонична смес, която е едновременно гладка и плътна, с прият..
18,90 лв.
Производител: REMACAFFE Модел: 3546
REMACAFFÉ Ristretto е висококачествено кафе, отглеждано в планинската верига Сиера Маестра в Куба. Отглежда се без употребата на изкуствени торове, химикали и препарати. Известно е с богатия си плътен вкус с нотки на шоколад и ядки. Зърната са внимателно култивирани и събирани на ръка, за да се гара..
18,90 лв.
Производител: REMACAFFE Модел: 3544
Подарете си върховно удоволствие с нашето SUPREMO – първокласно кафе от 100% Арабика, изработено от най-добрите зърна, отгледани в тучните, зелени хълмове на най-известните южноамерикански планини. Това кафе може да се похвали със сложен и нюансиран вкусов профил с нотки на шоколад, ядки и фини плод..
18,90 лв.
Производител: REMACAFFE Модел: 3552
Decaffeinato е изкусно създаден бленд от специалистите на REMACAFFÉ. Този бленд е продукт с балансиран вкус и добро тяло. Насладете се на  лешникова крема и деликатен аромат на печива и какао. Предназначен за тези, които искат да се насладят на еспресо по всяко време на деня, като е особено под..
7,90 лв.
Производител: REMACAFFE Модел: 3549
Arabica GOLD е изкусно създаден аромат от специалистите на REMACAFFÉ. Най-доброто успокояващо и нежно събуждащо еспресо Arabica GOLD е мигновен фаворит, на който можете да се насладите по всяко време. Бленд с деликатен вкус, лека и приятна киселинност, типична за Арабика, с мек и закръглен послевкус..
7,90 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)