Меню
Кошница

Garibaldi


Производител: Garibaldi Модел: 1356
Кафе на капсули Garibaldi „Selezione“ – съвместими със система „Nespresso*“ – уникален вкус и аромат за истинските любители на висококачествено еспресо!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13110
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя; Кафе със силен и плътен аромат. Смес с пълно тяло и силна интензивност.Вкусът на тъмен шоколад и ядки придават на това кафе един уникален завършек.Неговите пикант..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13111
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя;100% Арабика, закръглен кафе вкус с престижен аромат. Комбинацията от избрани Арабика зърна създава закръгленост на Garibaldi Top Bar, с вкусни нотки на шоколад и ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1357
Кафе на капсули Garibaldi „Gran Cru“ – съвместими със система „Nespresso*“ – уникален вкус и аромат за истинските любители на висококачествено еспресо!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1359
Кафе на капсули Garibaldi „Gusto Dolce“ – съвместими със система „Nespresso*“ – за едно отличително еспресо с добре структурирано тяло и плътен каймак!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1360
ПРОИЗХОД: ИталияСЪСТАВ: робуста и арабика ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Dolce Aroma е висококачествено кафе, комбинация от висококачествени зърна робуста и арабика, с плътен каймак и плътен вкус.Капсулите са съвместими със системи: Nespresso®Една кутия съдържа: 10 бр. капсулиГрамаж на капсулата: 5,5 гр.Срокът на..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1355
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя;Intenso е силна и интензивна комбинация от кафета за едно еспресо с плътно тяло и приказно преживяване.; Garibaldi Intenso е характеризирано от смес от аромати на ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1361
ПРОИЗХОД: ИталияСЪСТАВ: 100% арабика ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Gusto Top е висококачествено кафе от сорт арабика, с плътен каймак и плътен вкус.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: Nespresso®Една кутия съдържа: 10 бр. капсулиГрамаж на капсулата: 5,5 гр.Срокът на годност е посочен на опаковката...
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13112
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя;100% Арабика с мек и деликатен вкус.Лекото печене на кафените зърна, се откроява и напомня на цитрусовите нотки на портокалова кора с меко и деликатно мляко и посл..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1358
Кафе на капсули Garibaldi „Gusto Oro“ – съвместими със система „Nespresso*“ – за едно класическо еспресо, меко и ароматно!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите са сертифицирани от „Hanse In..
5,49 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)