Меню
Кошница

Garibaldi


Производител: Garibaldi Модел: 1361
ПРОИЗХОД: ИталияСЪСТАВ: 100% арабика ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Gusto Top е висококачествено кафе от сорт арабика, с плътен каймак и плътен вкус.ДЕТАЙЛИ: Капсулите са съвместими със системи: Nespresso®Една кутия съдържа: 10 бр. капсулиГрамаж на капсулата: 5,5 гр.Срокът на годност е посочен на опаковката...
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1355
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя;Intenso е силна и интензивна комбинация от кафета за едно еспресо с плътно тяло и приказно преживяване.; Garibaldi Intenso е характеризирано от смес от аромати на ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1357
Кафе на капсули Garibaldi „Gran Cru“ – съвместими със система „Nespresso*“ – уникален вкус и аромат за истинските любители на висококачествено еспресо!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13110
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя; Кафе със силен и плътен аромат. Смес с пълно тяло и силна интензивност.Вкусът на тъмен шоколад и ядки придават на това кафе един уникален завършек.Неговите пикант..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13111
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя;100% Арабика, закръглен кафе вкус с престижен аромат. Комбинацията от избрани Арабика зърна създава закръгленост на Garibaldi Top Bar, с вкусни нотки на шоколад и ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 13112
Капсулите са сертифицирани от „Hanse Institut“, за да се гарантира отличното им функциониране, от което може да се възползва потребителя;100% Арабика с мек и деликатен вкус.Лекото печене на кафените зърна, се откроява и напомня на цитрусовите нотки на портокалова кора с меко и деликатно мляко и посл..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1360
ПРОИЗХОД: ИталияСЪСТАВ: робуста и арабика ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Dolce Aroma е висококачествено кафе, комбинация от висококачествени зърна робуста и арабика, с плътен каймак и плътен вкус.Капсулите са съвместими със системи: Nespresso®Една кутия съдържа: 10 бр. капсулиГрамаж на капсулата: 5,5 гр.Срокът на..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1356
Кафе на капсули Garibaldi „Selezione“ – съвместими със система „Nespresso*“ – уникален вкус и аромат за истинските любители на висококачествено еспресо!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 3147
Капсули GARIBALDI Alluminio Vivace са бленд от 80% Арабика и 20 % Робуста. Насладете се на вкус и аромат, които ще ви поднесат едно уникално кафе изживяване с избрани кафе зърна от цял ​​свят.Капсулите са съвместими със системи:  Nespresso®Интензитет : 11/12Една кутия съдържа: 10 бр. кап..
6,20 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1358
Кафе на капсули Garibaldi „Gusto Oro“ – съвместими със система „Nespresso*“ – за едно класическо еспресо, меко и ароматно!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите са сертифицирани от „Hanse In..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 1359
Кафе на капсули Garibaldi „Gusto Dolce“ – съвместими със система „Nespresso*“ – за едно отличително еспресо с добре структурирано тяло и плътен каймак!Нова гама от Gran Caffè Garibaldi – четири висококачествени смеси, които се предлагат в луксозни опаковки, подчертаващи елегантност и стил;Капсулите ..
5,49 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 3151
Капсули GARIBALDI Alluminio Colombia са бленд от 100% Арабика . Насладете се на неустоим вкус и аромат създаден за истинските любители на висококачествено еспресо!Капсулите са съвместими със системи:  Nespresso® Интензитет : 7/12Една кутия съдържа: 10 бр. капсули* Алуминият има множес..
6,70 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 3146
Капсули GARIBALDI Alluminio Tradizione  са бленд от 80% Арабика и 20 % Робуста. Насладете се на вкус кафе с интензивен вкус и аромат.Капсулите са съвместими със системи:  Nespresso®Интензитет : 12/12Една кутия съдържа: 10 бр. капсули* Алуминият има множество функционални кач..
6,20 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 3150
Капсули GARIBALDI Alluminio Brasile са бленд от 100% Арабика . Насладете се на неустоим вкус и аромат създаден за истинските любители на висококачествено еспресо!Капсулите са съвместими със системи:  Nespresso® Интензитет : 8/12Една кутия съдържа: 10 бр. капсули* Алуминият има множест..
6,70 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 3149
Капсули GARIBALDI Alluminio Decaffeinato са бленд от 50% Арабика и 50% Робуста. Насладете се на неустоим вкус и аромат на безкофеоново кафе.Капсулите са съвместими със системи:  Nespresso®Интензитет : 8/12Една кутия съдържа: 10 бр. капсули* Алуминият има множество функционални качества и п..
6,70 лв.
Производител: Garibaldi Модел: 3148
Капсули GARIBALDI Alluminio Oro са бленд от 75% Арабика и 25 % Робуста. Насладете се на вкус и аромат, които ще ви поднесат едно уникално кафе изживяване с избрани кафе зърна от цял ​​свят.Капсулите са съвместими със системи:  Nespresso®Интензитет : 9/12Една кутия съдържа: 10 бр. капсули* ..
6,20 лв.
GARIBALDI Dolce Aroma капсули съвместими с Nespresso -  50 бр.
не е налично
Производител: Garibaldi Модел: 3152
ПРОИЗХОД: ИталияСЪСТАВ: Робуста и Арабика ВКУСОВИ КАЧЕСТВА:Dolce Aroma е висококачествено кафе, комбинация от висококачествени зърна Робуста и Арабика, с плътен каймак и плътен вкус.Капсулите са съвместими със системи: Nespresso®Една кутия съдържа: 50 бр. капсулиГрамаж на капсулата: 5,5 гр..
20,90 лв.
Показани са от 1 до 17 от 17 резултата (1 страници)