Меню
Кошница

Hausbrandt


Кафе капсули Hausbrandt Intenso Nespresso  - 10 брoя
-30 %
Производител: Hausbrand Модел: 1448
Силният вкус и кремообразната консистенция се характеризират с комбинацията от сладките бразилски арабики със силните ароматни сортове Робуста. Много лека, трудно забележима киселинност завършва вкуса. Изпечените аромати напомнят на печен хляб. В послевкуса се забелязват леки нотки на какао и лешник..
6,24 лв. 8,90 лв.
Производител: Hausbrand Модел: 1447
Само внимателно подбрани, ръчно подбрани зърна Арабика от плантации на голяма надморска височина в Колумбия, Гватемала, Сан Салвадор и Бразилия се използват за гурме кафе. Безпогрешният аромат и букет на гурме кафето се развиват от особено бавното изпичане на въртящ се барабан при ниска температура...
8,90 лв.
Кафе капсули Hausbrandt Intenso Nespresso  - Промо пакет 8+2
Ново -20 %
Производител: Hausbrand Модел: 2120
Купувате осем и получавате десет.Силният вкус и кремообразната консистенция се характеризират с комбинацията от сладките бразилски арабики със силните ароматни сортове Робуста. Много лека, трудно забележима киселинност завършва вкуса. Изпечените аромати напомнят на печен хляб. В послевкуса се забеля..
71,21 лв. 89,00 лв.
Кафе капсули Hausbrandt Gourmet Nespresso  - Промо пакет 8+2
Ново
Производител: Hausbrand Модел: 2121
Купувате осем и получавате десет.Само внимателно подбрани, ръчно подбрани зърна Арабика от плантации на голяма надморска височина в Колумбия, Гватемала, Сан Салвадор и Бразилия се използват за гурме кафе. Безпогрешният аромат и букет на гурме кафето се развиват от особено бавното изпичане на въртящ ..
89,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки. Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политиката за поверителност