Меню
Кошница

Davidoff


Модел: 1075
Върховното качество на кафето DAVIDOFF може да се опита и във вариант капсули, съвместими с Nespresso®* машини.Кафе експертите на DAVIDOFF създадоха три изключителни бленда под формата на капсули, които да задоволят високите очаквания на всеки ценител на истински качествено кафе.Перфектен бленд от с..
10,99 лв.
Кафе капсули Davidoff Prestige съвместими със система Nespresso, 10 бр.
не е налично
Модел: 1073
Върховното качество на кафето DAVIDOFF може да се опита и във вариант капсули, съвместими с Nespresso®* машини.Кафе експертите на DAVIDOFF създадоха три изключителни бленда под формата на капсули, които да задоволят високите очаквания на всеки ценител на истински качествено кафе.За създването на тоз..
10,99 лв.
Кафе капсули Davidoff Elegance съвместими със система Nespresso, 10 бр.
не е налично
Модел: 1074
Върховното качество на кафето DAVIDOFF може да се опита и във вариант капсули, съвместими с Nespresso®* машини.Кафе експертите на DAVIDOFF създадоха три изключителни бленда под формата на капсули, които да задоволят високите очаквания на всеки ценител на истински качествено кафе.Специално селектиран..
10,99 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
Този сайт използва бисквитки. Приемане на това условие дава възможност да се възползвате от оптималното поведение на този сайт. Политиката за поверителност