Меню
Кошница

Costa Coffee

Кафе капсули COSTA COFFEE  Warming blend - съвместими с Nespresso 10 бр.
Ново
Производител: Costa Coffee Модел: 3236
Kафе капсули COSTA COFFEE  Warming blend е бленд от Арабика и Робуста , с изразен вкус на натурален шоколад. Кафе с наситен карамелен аромат, печени ядки и богати шоколадови нюанси. Тъмното изпичане на това кафе му придава силно изразен горчив привкус и висока плътност. Можете да откриете ..
9,99 лв.
Кафе капсули COSTA COFFEE  Bright blend - съвместими с Nespresso 10 бр.
Ново
Производител: Costa Coffee Модел: 3237
Kафе капсули COSTA COFFEE Bright blend е бленд от 100 % Арабика, комбинация от най-добрите кафета от Южна Америка, внимателно подбрани заради техния уникален вкус. Насладете се на богат шоколадов аромат в контраст с изискани цитрусови нотки и лека нотка на сладък карамел.Средното изпичане на то..
9,99 лв.
Кафе капсули COSTA COFFEE  Signature blend - съвместими с Nespresso 10 бр.
Ново
Производител: Costa Coffee Модел: 3235
Kафе капсули COSTA COFFEE Signature blend е бленд от Арабика и Робуста , с изразен вкус на бисквитки. Кафе с наситен карамелен аромат, печени ядки и богати шоколадови нюанси. Със своята завършена плътност и елегантни плодови нотки придава медена сладост на кафето.Бавното изпичане на това к..
9,99 лв.
Кафе капсули COSTA COFFEE Colombian Roast - съвместими с Nespresso 10 бр.
Ново
Производител: Costa Coffee Модел: 3234
Kафе капсули COSTA COFFEE Colombian Roast е бленд от Колумбийско кафе 100 % Арабика. Кафе с наситен аромат и медено - портокалови нюанси. Средното изпичане на това кафе му придава изразена нотка на карамелен аромат. Идеалният бленд за ценителите на кафе. Интензитет 5100% RFA сертифицирано...
9,99 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)