Меню
Кошница

Costa Coffee

Кафе капсули Costa Coffee Warming blend - съвместими с Nespresso 10 бр.
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3236
Kафе капсули Costa Coffee Warming blend е бленд от Арабика и Робуста , с изразен вкус на натурален шоколад. Кафе с наситен карамелен аромат, печени ядки и богати шоколадови нюанси. Тъмното изпичане на това кафе му придава силно изразен горчив привкус и висока плътност. Можете да откриете нотки ..
9,99 лв.
Кафе капсули Costa Coffee Signature blend - съвместими с Nespresso 10 бр.
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3235
Kафе капсули Costa Coffee Signature blend е бленд от Арабика и Робуста , с изразен вкус. Съдържанието на арабика и робуста му придава вкус на бисквитки, в комбинация с мляко. В същото време, приготвено на еспресо, това кафе е много пивко, с изразен вкус на тъмен карамел и печени ядки. Идеалният блен..
9,99 лв.
Кафе капсули Costa Coffee Colombian Roast - съвместими с Nespresso 10 бр.
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3234
Kафе капсули Costa Coffee Colombian Roast е бленд от Колумбийско кафе 100 % Арабика. Средното ниво на изпичане при това кафе дава изразен карамелен аромат. Подходящ за приготвяне както на еспресо, така и в комбинация с мляко. Сладки медени нотки с киселинност на червени плодове и портокал.Идеалният ..
9,99 лв.
Кафе капсули Costa Coffee Bright blend - съвместими с Nespresso 10 бр.
не е налично
Производител: Costa Coffee Модел: 3237
Kафе капсули Costa Coffee Bright blend е бленд от 100 % Арабика, комбинация от най-добрите кафета от Южна Америка, внимателно подбрани заради техния уникален вкус. Със средното си ниво на изпичане, този бленд провокира сетивата с пристрастяваща сладост и лека киселинност. Приготвено на есп..
9,99 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)