Меню
Кошница

Bianchi

Производител: Bianchi Модел: 3645
Bianchi CAFFÈ ARTE представя CLASSICO. Бленд, който е истинска класика, представящ най-доброто от света на кафето - завладяващ аромат, плътна пяна и пълно тяло. Той балансира перфектно висококачествените сортове Робуста, обогатени със сила, от Индия и Уганда, с ароматната Арабика от Хондурас и Колум..
7,60 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3647
Bianchi CAFFÈ ARTE представя DECAF. За ценителите на превъзходните кафе блендове, които го предпочитат без кофеин. CAFFÈ ARTE обединява щедра и ароматна колумбийска Арабика и най-висококачествена индийска Робуста в добре балансирано кафе изживяване.  Насладете се на безкомпромисно еспресо, коет..
7,60 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3650
Bianchi CAFFÈ ARTE ви кани в Колумбия. Нека любовта ви към кафето ви отведе в щедрите земи, докосващи Тихия океан и Карибско море, известни с изключителните сортове кафе Арабика. Освободете ума и сетивата си и ги наградете с този дълбок и екзотичен вкус. Вкусов профил: нежен шоколад, карамел, ц..
8,70 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3646
Bianchi CAFFÈ ARTE представя DELICATO. Най-фината и елегантна селекция от ароматни зърна Aрабика oт Бразилия и Колумбия, се среща с ободряващата висококачествена индийска Робуста, за да създаде вълнуваща, хармония, която ще ви потопи в едно истинско  кафе изживяване. Поглезете сетивата си и пре..
7,60 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3649
Bianchi CAFFÈ ARTE ви кани в Коста Рика. Позволете на сетивата си да пътуват до най-плодородните почви на вулканичните региони на тази вълшебна земя, известна с невероятните си култури от Арабика. Отдайте се на автентичния вкус и аромат на това единствено по рода си оригинално кафе и обновете предст..
8,70 лв.
Производител: Bianchi Модел: 3648
Bianchi CAFFÈ ARTE ви кани в Етиопия. За тези, които търсят автентичното кафе изживяване, CAFFÈ ARTE представя тази невероятна Aрабика с единичен произход, която е отгледана в сърцето на родината на кафето – Сидамо, Етиопия. Насладете се на дълбочината и мекотата на това кафе и богатството на негови..
8,70 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)