Търсене
0,00 лв.
*** ***

Nespresso – Torta Di Nocciole Flavor – 10 бр.

Variations Italia Torta Di Nocciole Flavor еспресо допълва трайния зърнен вкус на южноамериканските арабики с нотки на препечен лешник и ванилия. Подобно на кафе и торта, това еспресо е топло и приветливо удоволствие, за да отпразнуваме момента заедно.

Произход

Основата на това кафе е известна с това, че е невероятно кадифена и лека. В тази смесица от арабика, вие сте в компанията на най-добрите кафета в Южна Америка - истински нежни зърна от бразилската Бурбон арабика, в хармония с измитата колумбийска арабика. Вкусовете на печени лешници и ванилия допълват тази смес още повече - ще усетите нотките на ядки, подправки и горчиво-сладкия вкус на карамел, които проникват в ароматите на печеното кафе.

Изпичане

Разделно печено, бразилското кафе е леко изпечено, за да се запази гладко и с всичките си малцови зърнени нотки непокътнати, докато по-голямата част от колумбийските кафени зърна получават кратко печене, за да освободят всичките си по-фини аромати. Финото смилане добавя нотка интензивност към това хармонично кафе.

Ароматен профил

Насладете се на чаша кафе еспресо Nespresso Variations Italia Torta Di Nocciole Flavor и усетете как ароматите на печени лешници и сладки зърнени храни печелят сърцето ви. Тази капсула кафе носи еспресо, което е равномерно и леко и напомня на прясно изпечени десерти.

Млечен профил

Поглезете се Variations Italia Torta Di Nocciole като капучино напитка. Подобно на сладкиши в чаша, ядковият характер на това кафе придобива затоплящ ванилов блясък и кремообразен вкус, когато добавите млечна пяна.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Nespresso – Torta Di Nocciole Flavor – 10 бр.

  • Наличност: Очаква се доставка
  • Марка: Nespresso
  • Модел: 15120
  • Наградни точки: 13

  • 11,80 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА