Търсене
0,00 лв.
*** ***

Nespresso – Il Caffe – 10 бр.

Il Caffe ви отвежда точно в сърцето на класическото италианско еспресо изживяване. Сместа от виетнамска и индонезийска измита робуста, украсена с колумбийски арабика, постига комбинация от гладък кадифен вкус и аромати на зърнени култури.

Произход

За да постигнем интензивна нотка, напомняща на вашето класическо италианско еспресо, започнахме със силните вкусове на измити робусти - от Виетнам и Индонезия - които са в основата на тази комбинация. Добавихме нотка колумбийски зърна арабика, за да закръгли сместа и да й придаде намек за киселинност.

Изпичане

Кафетата Robusta в Il Caffè получават по-тъмно печене от кафето Арабика. По-тъмното, но средно дълго печене е това, което изгражда интензивността и смелостта на тези робусти, придавайки им дълготраен вкус. Малко по-леко, но малко по-дълго е печеното на колумбийската арабика и именно това запазва нотките на киселинност и ядки.

Ароматен профил

Една глътка Il Caffè предлага на вашето небце пълното италианско еспресо изживяване. Силно кафе, пълно с печени зърнени нотки, гладката и кадифена текстура идва като мечта. Нотките на подправка придават интензивност на това класическо еспресо. Неговият дълготраен вкус прави това кафе такова, че няма да можете бързо да го забравите.

Млечен профил

Създадохме Il Caffè, за да бъде вашето класическо еспресо изживяване, но ако искате да смекчите интензивността на този, защо не добавите мляко, за да направите капучино?

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Nespresso – Il Caffe – 10 бр.

  • Наличност: На склад
  • Марка: Nespresso
  • Модел: 15121
  • Наградни точки: 13

  • 11,80 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА