Търсене
0,00 лв.
*** ***

Открий NESCAFÉ® Dolce Gusto Café au Lait - млечна кафе напитка с хармоничен баланс между силно кафе и нежен млечен вкус, съчетани в една капсула. 

Кафе Робуста

Препоръчителна дължина на напитката: 180 ml


Капсулите са съвместими със системата:
DOLCE GUSTO

Вкусови качества:
Балансирана комбинация от кафе и меко мляко в една капсула.
Интензитета на Робуста кафе се среща с мекия каймак на млякото, за да създаде хармонична и балансирана напитка, с карамелени нотки.

Различни хора, различни вкусове! Откликвайки на тази максима, NESCAFÉ® обединява усилия с дългогодишния си партньор KRUPS и представят своя шедьовър- NESCAFÉ® DOLCE GUSTO ®. Това е първата кафе система, създадена за приготвянето на пълна гама от висококачествени топли напитки в уюта на всеки дом. NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® е иновативна концепция, съчетаваща неповторим дизайн на кафе-машина и използването на висококачествени зърна, за да ти доставят едно перфектно изживяване. Не пропускай да се потопиш в ароматния свят на кафето, приготвено у дома от професионалиста NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®! Просто отпий и ще се увериш.

Благодарение на новите технологии да използваш NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® е толкова лесно! Oсигуряващата оптимална температура още от първата чаша термоблок система и 15 бара налягане, позволяват само с няколко движения да се насладиш на всеки един от неустоимите вкусове DOLCE GUSTO® и качество, гарантирано от KRUPS и NESCAFÉ®. С патентованата технология на затворената кафе система и капсули ще откриеш тайната на експертите в приготвянето на изкусителни кафе напитки и специалитети.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

NESCAFE Dolce Gusto Café au Lait - 16 бр.

 • Наличност: Ограничена Наличност
 • Марка: Dolce Gusto
 • Модел: 1257
 • Наградни точки: 12

 • Намалена цена

  9,99 лв.

  Стара цена

  11,99 лв.

  Спестявате

  17%БЪРЗА ПОРЪЧКА