Във връзка с въпроси по повод на обявеното извънредно положение в Страната, Ви информираме, че Cafemag.bg продължава да работи на пълен капацитет.  Всички служители са инструктирани и са взети необходимите мерки, спрямо съветите на здравните експерти.
Търсене
0,00 лв.
*** ***

„DARK EBENE“ показва стилния характер на своята сестра „EBENE“. Тази кафе смес е създадена за тези, които искат да изпитат мощните вкусове на кафето: един силно съсредоточен поток с плътно тяло и дълбока концентрация на аромат. Не е за хора със слаби сърца!

Cap’Mundo произвежда 100% Nespresso съвместими кафе капсули. Традиционното разделно и бавно печене е в основата на изключителните рецепти (включително една органична смес), изработени от майстори кафе експерти. Водещата цел за направата на Cap’Mundo е да се произвеждат кафе капсули по най-добрия възможен за това начин, чрез внимателен контрол върху снабдяването със зелени кафета, техники за смесване и създаване на сензорни профили по време на печенето, за да се създаде набор, съобразен с вашите очаквания и не на последно място – на достъпна цена.


За продукта няма отзиви.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Кафе капсули DARK EBENE от Cap’Mundo за Nespresso - 10 бр

  • Наличност: На склад
  • Марка: Nespresso
  • Модел: 25002
  • Наградни точки: 10

  • 9,50 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА