Търсене
0,00 лв.
*** ***

Nespresso – Camaretti Flavour – 10 бр.

Вашата вечеря може да е приключила, но Variations Italia Amaretti Flavour ще напомня дълго за вкуса си. Това е еспресо, което задоволява сетивата на всеки един  - приятната горчивина на бадем и ваниловите аромати създават красив баланс с южно американската арабика. Богат характер на зърнена закуска и изненадваща плодова нотка.

Произход

Блендът за основа на Variations Italia е невероятно балансиран и лек. В тази смесица от арабика, вие сте в компанията на най-добрите кафета в Южна Америка - наистина балансирани и нежни зърна от бразилската Бурбон арабика, в хармония с измитата колумбийска арабика. Горчиво-сладките аромати на бадеми и ванилия постигат красив баланс със зърнените нотки на южноамериканската арабика и изненадват със свежа плодова нотка.

Изпичане

Разделно печено, бразилското кафе е леко изпечено, за да се запази гладко и с всичките си малцови зърнени нотки непокътнати, докато по-голямата част от колумбийските кафени зърна получават кратко печене, за да освободят всичките си по-фини аромати. Финото смилане добавя нотка интензивност към това хармонично кафе.

Ароматен профил

Горчиво-сладък бадем и затопляща ванилия се приземяват върху основа от малцови зърнени култури - това е Variations Italia Amaretti Flavor. Тази капсула за кафе е едновременно пикантна и затопляща - нейните аромати на бадем и ванилия обхващат небцето ви и обещават да ви повдигнат настроението този сезон.

Млечен профил

Начинът, по който млякото се смесва с Variations Italia Amaretti Flavor, е нещо невероятно. Добавете млечна пяна, за да направите капучино с Nespresso Variations Italia Amaretti Flavor и ще опитате как тя придава сладък маслен вкус, засилва бадема и ванилията и носи нотка на карамел в копринена текстура.

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Nespresso – Amaretti Flavour – 10 бр.

  • Наличност: Очаква се доставка
  • Марка: Nespresso
  • Модел: 15119
  • Наградни точки: 13

  • 11,80 лв.БЪРЗА ПОРЪЧКА