История и развитие

Caffitaly е създадена през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страст към кафето. Първият производствен завод е открит в Гаджо Монтано,Италия през 2004 г. , а през 2010 г. е открита втора фабрика в Розано. Също така от 2014 г. Caffitaly работи като част от съвместно предприятие в Бразилия, създавайки модерен и иновативен производствен завод. Само няколко години по-късно 3-те производствени линии вече са поставили производствен рекорд от 29 милиона капсули за месец.

Компанията бързо се налага в производството и маркетинга на кафе капсули, като успешно навлиза в пазарния сегмент с комбинирана система от машини и капсули, чиито компоненти са защитени с международни патенти.

Днес Caffitaly вече е глобална компания, предлагаща своята „система Caffitaly“ от капсули и машини в повече от 70 страни по света, както и широка гама от съвместими капсули за Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza A Modo Mio.

Caffitaly System
Това е уникална, устойчива и иновативна система, перфектната комбинация от капсулна и машинна технология, която подобрява вкуса и аромата на най-добрите кафета и топли напитки.

Изборът на най-добрата технология за изследване на ароматите, функционалните съставки, форматите и разтворимите вещества означава, че Caffitaly може да донесе превъзходно вкусово изживяване на всяка чаша кафе.

Ето защо Caffitaly се отличават с невероятна прецизност в създаването на своите блендове, множество специални рецепти, както и моно-оригин напитки (направени от един единствен сорт кафе), чай, мокачино, зелено кафе, напитка от жен-шен.

Капсулни машини Caffitaly System
Машините на Caffitaly System са с изключителна  устойчивост, както и елегантен дизайн и стил. Патентованата капсула за запазване на аромата е с иновативна двуфилтърната структура, специално проектирана да подобри аромата на кафето. А дозата гарантира перфектни резултати: 8 грама смляно кафе във всяка капсула.

Предимства на системата:

•    Капсула с двоен филтър

•    Не се налага подмяна на филтри на машината, защото в самата капсула има филтър;

•    Дизайнерси машини с неповторим италиански стил;

•    Богато разнообразие на напитки, които можете да консумирате на машина от Caffitaly System;

За Caffitaly, качеството на продукта и предлаганите услуги винаги са на първо място, затова може да Ви предложи не "просто" кафе, а съвършеното кафе! Може да се насладите на голямото разнообразие на продукти от серията Gold Taste и  Ecaffee за капсулна система Caffitaly

В Cafemag.bg  можете да намерите изключителни кафе машини, както и всички капсули за приготвяне на перфектни кафета и отлични топли напитки на Caffitaly.