NOA Coffee – луксозно кафе за перфектно начало на деня

Независимо дали се приготвяме за работа, или оставаме по-дълго в леглото през почивните дни, за повечето от нас денят започва със задължителната чаша кафе. И така е за милионите хора по света, които искат ободряващи сутрини и енергизиращи следобедни часове с любимата напитка.

За всички, за които пиенето на кафе е истински ритуал, а не просто зареждане с кофеин, е особено важно на каква марка ще се доверят. Те е от изключително значение за цялостното усещане, получено от онези 7 г енергия и наслада. А понеже кафе марките на световния пазар са стотици, невинаги е лесно да открием коя най-точно отговаря на предпочитанията ни.

Макар че в статистиката у нас водещите брандове са Lavazza, Illy, Jacobs, Julius Meinl и прочее, все повече почитатели на кафето се насочват към български производители. 

За ценителите на кафе от 100% Арабика, родният бранд NOA (Nobility Of Arabica) предлага само най-висококачествени зърна, съчетани във фини и страстни блендове, гарантиращи напитка с неповторим аромат и вкус.

Защо изборът ви да бъде NOA кафе?

Брандът NOA заема достойно място сред луксозните висококачествени марки от целия свят. Важен детайл, който отличава блендовете на NOA, е, че те съдържат единствено зърна от сортове, получили награди на конкурса с международно значение Cup Of Excellence. Той се организира от АСЕ (Alliance For Coffee Excellence) и е най-престижното кафе състезание, а в същото време търг за кафета от най-висок клас. Хиляди реколти всяка година се представят за разглеждане, а печелившите се продават на първокласни цени на световни онлайн търгове.

Кафе зърната, които NOA влага в блендовете си, задължително са удостоени с над 80 точки от максимум 100 според въведената от АСЕ система за оценяване.

Блендовете на NOA са оптимизирани най-вече за домашни кафе роботи, но се представят отлично и в професионални машини. С всеки от изключително луксозните блендове вашите сутрини и следобеди у дома или в офиса ще бъдат наистина перфектни.

Кои са популярните NOA кафета?

Кафетата NOA са продукти от прецизно подбрани зърна Арабика от Етиопия, Гватемала, Бразилия и Хондурас. Всеки от сортовете се отглежда в неголеми семейни ферми и е съобразен със най-високите световни стандарти. Кафетата имат отличителни, характерни черти като ароматно тяло, лека киселинност и балансиран вкус на шоколад.

Луксозните продукти на NOA са безупречно изпечени и прецизно пакетирани с помощта на високотехнологично оборудване, за да се запазят и подчертаят уникалните им качества.

Кафето от ново поколение на NOA се предлага в три бленда за дръзките ценители, които не се задоволяват с нищо по-малко от съвършенството.

NOA Arise

Високият клас зърна Арабика от Централна и Латинска Америка са ключът към получаване на напитка със силно тяло, с богат и осезаемо плътен вкус на ядки и черен шоколад. Благодарение на най-добрата технология за изпичане е постигнат и чувствен аромат, който ще ви заплени още с първата глътка.

NOA All Senses

Зърната за бленда All Senses са с произход Бразилия, Етиопия и други държави в Африка, Латинска и Централна Америка. За да си спечели място в специалната селекция на NOA, всеки вид трябва напълно да отговаря не само на международните стандарти, но и на специфични критерии за авторските смеси. 

За разлика от Arise, вкусът не е на черен, а на тъмен и млечен шоколад. Тялото е средно силно и ароматно, а мекият горчиво-сладък вкус ще покори сетивата ви, ако харесвате италианския стил.

NOA Rare Find

Ако предпочитате необикновения, изискан вкус, Rare Find е истински ценна находка за вас. Ще бъдете очаровани от приятна киселинност и нежен послевкус, напомнящ какао и горски плодове. За микса от внимателно селектираните зърна е характерен и многопластов силен аромат.

Кафето е удоволствие, което всеки почитателите му изживява по свой начин. Ако сте достатъчно смели да се отправите на екзотично кафе пътуване, приемете изкусителната покана на луксозното NOA Coffee – кафето без компромиси.