Кои кафе капсули са съвместими с Caffitaly System машина?

За хората, които обичат кафе, да си приготвят чашата с любимата напитка рано сутрин е неизменен ритуал. Перфектното кафе, получено бързо и почти без усилия, днес е сбъдната мечта с някоя от качествените капсулни кафемашини. Единственото условие е избраните от вас капсули да са съвместими с нея.

Ако вече притежавате Caffitaly System или обмисляте да си закупите такава кафемашина, е добре да знаете малко повече за италианската система и за капсулите, с които работи.

Богатите възможности на Caffitaly System

От момента на създаването си през 2004 г. до днес Caffitaly изминава дълъг път на развитие, достигайки до иновативната технология Caffitaly System. С комбинирания машинно-капсулен метод се извлича най-доброто от кафето. Той запазва аромата, интензитета на смлените зърна от избрания сорт или бленд. Всяка чаша чисто еспресо или друга изкусителна рецепта се получава лесно, бързо и удобно само с едно докосване на съответния бутон.

Всяка от  капсулите на Caffitaly съдържа 8 г чисто мляно кафе – идеалната доза, за да бъдат запазени вкусът и уханието на предпочитания вид. Патентованите ѝ капсули са с двоен филтър, което е голямо предимство.

Освен капсули, Caffitaly произвежда и кафе на зърна, обработено по специална технология, консумативи, биоразградими чаши за еднократна употреба с грижа към природата, стойки и разбира се – машини.

Когато разполагате с Caffitaly система, ще можете да си приготвите любимото кафе без усилия и по приятен начин, позволяващ дори на най-взискателните ценители и баристи да експериментират с авторски напитки. Остава ви само да изберете вида на капсулите и да се насладите на хубаво кафе по всяко време на деня у дома или в офиса.

Капсулите на Caffitaly System – разнообразие от вкусове и аромати

Кафемашините на Caffitaly са иновативни, лесни за употреба и с тях всеки може да си приготви любимото кафе сред широка гама от различни вкусове.

За онези, които предпочитат висококачествено еспресо само от зърна Арабика, Caffitaly предлага капсули Espresso Nocciola с деликатен вкус на лешник.

Добре балансирано еспресо ще получите и с капсулите Caffitaly VIGOROSO  Espresso Robusto от 100% Робуста и с послевкус на какаови зърна и горчив шоколад.

Ако пък държите на микс от сортовете Арабика и Робуста, марката предлага фино кафе в капсули Morbido.

А може би ще ви заинтригуват Caffitaly капсулите, в които заедно с кафето се усеща и плодов аромат? За пълно с енергия начало на деня или приятно настроение през следобедните часове изненадайте сетивата си със серията от интензивен аромат на кафе и вкус на малина.

Дори в безкофеиновите капсули на Caffitaly е запазен интензитетът и богатият вкус на кафето в капсулите Caffitaly Decaffeinato INTENSO, Caffitaly DELICATO и др.

С отлично качество са и всички капсули за Caffitaly System, с които може да си приготвите капучино, мокачино, горещ шоколад и редица други изкусителни напитки.

Ценен бленд на Caffitaly е и CAFFE GANODERMA VERDE, съдържащ дръзка, но вълнуваща комбинация от зърна зелено кафе и Ganoderma - специални китайски гъби.

Може да се насладите още на високо оценените от потребителите капсули Caffitaly CORPOSO, ARMONIOSO, CRESCENDO и др.

Безспорно една от тайните, стояща зад изключителния вкус на капсули Caffitaly, е в добрата селекция на кафени зърна от различни места по света. Нека не забравяме също и че марката се грижи както за вкуса на потребителите си, така и за опазването на околната среда – капсулите са изработени от устойчиви материали и могат да се рециклират. 

Партнирайки си с редица брандове, доказани в сферата като лидери на световния пазар, Caffitaly произвежда капсули за системите Nespresso и Dolce Gusto. Затова, ако притежавате такава кафемашина, също може да си доставите разнообразно изживяване с напитка от Caffitaly.

Качество, разнообразие и бързина в едно – това съчетава Caffitaly System. Затова и всеки път, щом пиете кафе от капсулите на марката, ще отправите сетивата си на неповторимо пътешествие, наситено с любимия аромат, удоволствие от винаги безупречен вкус и презареждащи емоции.