Търсене
Вземи Избери

Програма за лоялност на Cafemag.bg

За нас от Cafemag.bg клиентът е приоритет и искаме да се отблагодарим на лоялните си клиенти. Ето заради това се роди и нашата програма за лоялност, чрез която нашите клиенти трупат точки, които директно могат да закупят продукти от нашия сайт.

Правила и механизъм на програмата за лоялност на Cafemag.bg

Събиране на точки

В програмата ни за лоялност имате възможност да трупате точки при определени активности. Активностите и съоветните точки можете да разгледате тук:

Активности Описание на бонус Точки Стойност на една точка Стойност в лв.
Регистрация в www.cafemag.bg Всеки нов клиент регистрирал се на нашия сайт получават 100 точки за нашата програма за лоялност. 100 0.02 лв. 2.00 лв.
Поръчка на cafemag.bg При всяка поръчка направена през нашия сайт получавате точки, като за всеки един лев от стойността на поръчката получавате по една точка. 1 0.02 лв. 0.02 лв.
Ревю на продукт За всеки отзив или коментар за наш продукт, който сте опитали, получавате 5 точки в нашата програма за лоялност. 5 0.02 лв. 0.10 лв.
Регистрация за месечен бюлетин Всеки клиент получава допълнителни 100 точки при регистрация за месечният ни бюлетин. 100 0.02 лв. 2.00 лв.
При специални промоции, игри и други активности на сайта При определени активности - игри, промоции и др. - е възможно да получавате допълнителни бонус точки.
Всяка такава активност ще бъде допълнително описана и клиентите ще бъдат известявани за допълнителните точки, които ще имате възможност да спечелят.
В зависимост от условията на дадената активност 0.02 лв.

Използване на натрупаните точки

Натрупаните точки можете да използвате за да закупите продукти от нашият сайт, т.е. да размените точките за тяхната левова равностойност (1 точка се равнява на 0.02 лв.). Можете да платите цялата си сметка с точки или да заплатите частично с точки и останалата сума да заплатите по обичайния начин.

Информация за натрупаните от вас точки можете да намерите на нашия сайт в секцията "Моят акаунт"

Условия на програмата за лоялност на Cafemag.bg

  • Една бонус точка в програмата за лоялност на Cafemag.bg се равнява на 0.02 лв. Точките могат да се събират и използват само на сайта Cafemag.bg;
  • Натрупаните точки могат да бъдат използвани само и единствено от клиентът, с чиято гегистрация са натрупани. Точките не могат да бъдат преодстъпвани на други лица. При използването на точките не се връща ресто;
  • Валидността на натрупаните точки е безсрочна или до закриването на клиентската регистрация (от страна на клиента или от страна на cafemag.bg);
  • Cafemag.bg си запазва правото да променя условията по програмата за лоялност едностранно и без предизвестие.